Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Mr. Fill BV

Heavy Harry

Bedrijfsnaam Mr. Fill BV
KvK Nummer 72095121
Website www.mr-fill.com
Beschrijving onderneming Geen zwerfafval en minder kosten. Dat is de missie van Mr. Fill, een slimme oplossing voor afvalinzameling op openbare plekken. Afvaloplossing voor smart cities. Vanaf de start van Mr. Fill is er niet alleen ingezet op productieontwikkeling, maar ook op vernieuwing en technologie. We waren eerst alleen gericht op de zelfpersende afvalbak, maar we zitten goed in de groei. We bedachten Smart City Solutions; we willen voor iedere smart city de oplossing zijn om zwerfafval tegen te gaan. Wereldwijd! We produceren slimme bovengrondse afvalbakken en ondergrondse perssystemen en we bieden steden en gemeenten onze sensoren waarmee ze de eigen afvalbakken slim kunnen maken. Op basis van alle data die door de sensoren worden geregistreerd, kan het bedrijf steden adviseren waar meer of minder afvalbakken nodig zijn, of op welke momenten er geleegd moet worden.
Naam innovatie Heavy Harry
Beschrijving innovatie Voor meer volume en minder zwerfafval. De Heavy Harry is ontwikkeld om de huidige & nieuwe ondergrondse containers wereldwijd de mogelijkheid te bieden om up te graden met een losse persmodule de Heavy Harry. Door een wereldwijd probleem met de toenemende huisafval In steden en dorpen wordt er al veel gebruik gemaakt van onze ondergrondse containers.Door aankoop van een Heavy Harry kunnen bedrijven en gemeentes hun bestaande ondergrondse container upgraden d.m.v. een pers, waardoor je een capaciteit hebt van 4 x zoveel als een ondergrondse container. En de kosten van een ondergrondse persmodule Heavy Harry is 80% van 1 ondergrondse container. Tevens is de Heavy Harry uitgevoerd met een val beveiliging voor kinderen (patent), een gewichtsmeting per ingeworpen afvalzak (patent), zo kunnen klanten in de toekomst afrekenen op gewicht i.p.v. inworpen, slimme sensor wanneer container vol zit.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Zwerfafval en bijplaatsing bij ondergrondse containers is wereldwijd een groot probleem. We hebben alleen al in Nederland 200.000 ondergrondse containers en de algemene indruk van bewoners is dat de containers altijd vol zijn. Door heel vaak ruimte te kort in openbare ruimte voor nieuwe ondergrondse containers kunnen gemeentes in hun bestaande ondergrondse containers met de Heavy Harry deze qua volume upgraden naar 4 x zoveel. Tevens zit er ook op de ondergrondse persmodule: kindvalbeveilging, gewichtsmeeting en vullingsgraadsensor welke in contact staat met de Smart City Manager platform.
Bijdrage aan een betere wereld Door de verruiming van de huidige ondergrondse containers hoeven de afvalinzamelingsvoertuigen minder leggingen te doen waardoor je minder Co2-uitstoot krijgt. Door de slimme persmodule weet de afvalinzamelaar exact wanneer hij moet ledigen en de dit reduceert de volmeldingen en bijplaatsingen. En door de gewichtsmodule worden straks bewoners berekend op het gewicht wat ze weggooien i.p.v. per afvalzak. Tevens staat de Heavy Harry in contact met de slimme route van de Smart City Manager, waardoor er een meest efficiƫnte route kan worden gereden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De Heavy Harry is een ondergrondse persmodule inclusief kind valbeveiliging, gewichtsmodule en slimme sensor, daarmee zijn wij op dit moment de enige op de wereld. Tevens is de Heavy Harry niet afhankelijk van het merk van de ondergrondse container.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact