Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

MeyeMotion BV

MeyeMotion Beacon

Bedrijfsnaam MeyeMotion BV
KvK Nummer 78254264
Website www.meyemotion.com
Beschrijving onderneming MeyeMotion BV is onderdeel van de De Haardt Groep. Wij zijn meer dan 5 jaar actief met UWB (Ultra Wide Band) locatie systemen. Wij hebben onze kennis en ervaring nu ingezet voor de MeyeMotion Beacon.

Deze Beacon is een handig hulpmiddel bij het handhaven van de coronamaatregelen.
Naam innovatie MeyeMotion Beacon
Beschrijving innovatie Een praktisch product om onderlinge afstand te meten. De MeyeMotion Beacon is ontwikkeld om ondernemers te helpen in de nieuwe 1,5 meter maatschappij. De Beacon maakt het makkelijk om – bijvoorbeeld – binnen kantoren, supermarkten,
horecagelegenheden en theaters 1,5 meter afstand te bewaren.

De Beacon geeft een alarm (trilfunctie en geluidssignaal) als twee apparaten binnen een bepaalde afstand van elkaar komen. Er zijn drie versie;
- MeyeMotion Beacon Basic
- MeyeMotion Beacon Advanced
- MeyeMotion Beacon Pro
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Door ons ervaring met onze UWB locatie systemen hebben wij een apparaat ontwikkeld dat net iets verder gaat dan andere. Naast de hoge meetsnelheid en hoge nauwkeurigheid (<10 cm) is de Beacon volledig waterdicht om eenvoudig gedesinfecteerd te kunnen worden.
Bijdrage aan een betere wereld Er zijn meerdere vergelijkbare producten op de markt. Wij hebben met ons ervaring een product ontwikkeld dat net iets verder gaan. Wij proberen om ondernemers de mogelijkheid te geven meer mensen, op een veilige manier, in hun gebouw toe te kunnen laten. Door de volledig dichte polyurethaan behuizing is de Beacon waterdicht en eenvoudig desinfecteerhaar.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Gebaseerd op onze jaren lange ervaring hebben wij ons indoor locatie systeem omgebouwd. Wij zien meerdere bedrijven met dezelfde initiatieven. Ons onderscheidend vermogen zit het in het combineren van verschillende afstand meettechnieken en de volledig dichte en eenvoudig desinfecteerbare behuizing.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact