Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

MetaDecor

Gevelkunsten

Bedrijfsnaam MetaDecor
KvK Nummer 05076149
Website www.metadecor.nl
Beschrijving onderneming Realisatie van open desinggevels.
Naam innovatie Gevelkunsten
Beschrijving innovatie Wij zetten standaard aluminium platen om in de meest uiteenlopende designgevels ter verfraaiing van prominenten gebouwen over de hele wereld. Hierbij proberen we samen met architecten en onze eigen engineers de grenzen op te zoeken en te verleggen over wat mogelijk is in de realisatie van metalen gevels. Hierbij creƫren we de gehele schil om een gebouw.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Hiermee zijn een vertrouwde partner geworden in de laatste jaren van de meest toonaangevende architectenbureaus in Nederland. Zo mogen wij meewerken aan nieuwe landmarks, openbare gebouwen, onderwijsgebouwen waarbij we steeds de eyecatcher van het gebouw, de gevel, mogen realiseren. Zo helpen wij mee om Nederland en ook steeds meer rest van de wereld een mooiere en prettigere leefomgeving te geven. Want naast dat onze gevels mooi zijn, zijn deze ook functioneel omdat ze het warme zonlicht buiten laat maar het gewoon licht toe laat. De leefomgeving binnen wordt dus ook aangenamer en dit draagt ook bij aan de duurzaamheid van een gebouw.
Bijdrage aan een betere wereld Wij gaan voor een betere leefomgeving waarbij we deze mooier maken en prettiger. Mooier als in de zin van mooie gevels als verfraaiing van de leefomgeving. Prettig in de zin van een beter klimaat in een gebouw. Daarnaast dragen wij bij aan het duurzaamheids-vraagstuk omdat door onze gevel men het gebouw minder hoeft af te koelen in de zomer en in de winter minder hoeft op te warmen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Veel gevelbouwers gebruiken standaard panelen/producten. Wij maken alles naar de wens van de klant of naar eigen inzicht om zo veel verder te kunnen gaan in het realiseren van bijzonder mooie of efficiƫnte gevels. Daarom weten de top architecten zoals UNStudio, Benthem en Crouwel, Cepezed etc ons te vinden wanneer ze weer iets unieks gaan maken.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact