Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Maru Systems International BV

De Groene Aggregaat

Bedrijfsnaam Maru Systems International BV
KvK Nummer 59663375
Website www.degroeneaggregaat.nl
Beschrijving onderneming Maru Systems International BV is een organisatie welke zich richt op een internationale afzetmarkt voor functioneel duurzame, zelf ontwikkelde en innovatieve machines. Deze producten vinden hun afzet binnen de doelgroep solar, off grid energy supply solutions en storage.
Eén van deze innovatieve producten is De Groene Aggregaat. Een hybride aggregaat welke een off-grid en duurzaam alternatief biedt voor vervuilende, conventionele aggregaten. Dit product is ontwikkeld binnen onze R&D afdeling in Zuidoostbeemster, waar wij in onze eigen werkplaats het gehele proces van de eerste schets tot de laatste bout beheren. Hierdoor kunnen wij De Groene Aggregaat als een betrouwbaar product neerzetten en tevens adequate support leveren op alle functionaliteiten. Daarnaast blijft ons R&D team te allen tijde bezig met de ontwikkeling en verbetering van De Groene Aggregaat, waardoor deze continue zal blijven voldoen aan de laatste milieueisen en prestatieniveaus.
Naast onze innovatieve producten zijn wij steeds meer bezig met de overstap naar het worden van een totaaloplosser. Maru wordt een kenniscentrum waar elk energievraagstuk getackeld kan worden met parate kennis en slimme duurzame oplossingen. Gehele bouwplaats, event, vluchtelingenkamp kan worden verduurzaamt door de slimme combinatie van een zonnepanelenarm gemonteerd op keten of als overkappingen met De Groene Batterij. Ook als totaaloplossing bieden we De Groene Keet aan.
Naam innovatie De Groene Aggregaat
Beschrijving innovatie De Groene Aggregaat is een hybride aggregaat. Een unieke combinatie van een compleet mobiele duurzame stroomopwekkende oplossing waarbij zonnepanelen automatisch door middel van een automatische arm uit de container komen en een accupakket laden, hiernaast staat secundair een bio diesel aggregaat dat op HVO of andere groene diesel kan draaien. Door deze hybride oplossing verbruikt De Groene Aggregaat veel minder kostbare en vervuilende brandstof dan een conventionele aggregaat. Zo wordt er in korte tijd een off-grid (zelfstandige) energieoplossing gecreëerd met hart voor het milieu én portemonnee. De Groene Aggregaat is 1 persoon in gebruik te stellen. De Groene Aggregaat heeft een gemiddelde ROI van 3 jaar, en dat zonder subsidie! Wereldwijd onder elke situatie inzetbaar, met verschillende uitbreidingsmogelijkheden zoals waterzuivering en internet aansluiting.

https://youtu.be/mXjfe6THWH0 De Groene Aggregaat – hybride aggregaat

https://youtu.be/mUccShVpGe8 Model 100 kVA als walstroomoplossing in Rotterdam
Website innovatie www.thegreengenerators.com
Noodzaak en belang van deze innovatie De impact van deze innovatie is dat er met veel minder CO2 en NOX emissies kan worden gebouwd, evenementen kunnen draaien en infra technische werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. De Groene Aggregaat realiseert tot wel 95% brandstofbesparing door de hybride technologie. Daarnaast levert het de uitvoerder geld op doordat er significant wordt bespaard op diesel. De volledig automatische zonnepanelen arm laad het accupakket continue. Hierdoor wordt een extra besparing gerealiseerd.
Bijdrage aan een betere wereld Door minder CO2, NOX te produceren en minder diesel te gebruiken zorgt De Groene Aggregaat voor een schoner milieu. Maximale service doordat er altijd energie beschikbaar is tegenover een minimale uitstoot.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De innovatie is nieuw/origineel doordat een hybride aggregaat nooit eerder op deze manier is samengesteld. Het unieke aan onze aggregaat is de service en betrouwbaarheid die onlosmakelijk met het product verbonden zijn. Wij hebben een 24/7 servicedienst, wij lezen het aggregaat elke dag uit, plegen onderhoud nog voordat het aggregaat eraan toe is. Wij zijn volledig transparant met onze informatie.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact