Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Magioni Nederland BV

Magioni topped pizza range

Bedrijfsnaam Magioni Nederland BV
KvK Nummer 64302741
Website https://magioni.com
Beschrijving onderneming GEEN ENKEL GOED VERHAAL BEGINT MET EEN BAK SLA.
Wij zijn Magioni en bakken guilt-free pizza. En dat verandert álles!

Wij geloven in een wereld waar je niet hoeft te kiezen tussen;
Play hard, work hard, zweten in de sportschool of feesten tot in de vroege uurtjes. Een wereld waar fast-food, fit-food wordt en waar pizza jouw healthy pleasure is.

Met die droom zijn we begonnen, en we did it! Verse pizzabodems en belegde pizza’s met minder calorieën, meer groenten, en vooral heel erg lekker! Slice voor slice willen we jou motiveren, om te gaan voor een duurzame leefstijl. We willen voedingsindustrie uitdagen voor verandering. Doe mee, samen kunnen we verandering eisen en de impact vergroten.
Naam innovatie Magioni topped pizza range
Beschrijving innovatie Het is 2020. We hebben nieuwe planeten ontdekt waar mogelijk leven is, we reizen sneller dan ooit, maar lijken geen grip te krijgen op wat we eten. De voedingsindustrie moet opstaan om een duurzamere toekomst te creëren. Magioni pizza gaat in 2020 volledig vegetarisch, maakt bodems voedzaam & voegt meer groente per pizza toe. We creëren een volledige nieuwe topped pizza lijn die 100% vegetarisch is.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Door deze innovatie besparen we op korte termijn 100.000 kilo vlees, wat gelijk staat aan het redden van 3300 koeien. Daarnaast stoppen we 25% van je dagelijkse hoeveelheid groenten in een pizza. Op lange termijn (2030) willen we dat de categorie voedzame pizza’s groter is dan de niet-voedzame pizza’s. En willen we van 25% van je dagelijkse hoeveelheid groenten in een pizza, naar 100%!
Bijdrage aan een betere wereld Wij willen er voor zorgen dat een ongezonde industrie gezonder wordt! Het produceren van voedsel kost veel grondstoffen en is goed voor meer dan een kwart van alle door mensen veroorzaakte uitstoot van broeikassen. Een overgroot deel van die uitstoot is gevolg van veehouderij. Door vlees te schrappen willen wij deze uitstoot terugdringen!
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Meerdere bedrijven doen aan verduurzaming, maar Magioni wilt gaan voor een revolutie binnen de pizza branche. Wist je dat we in Nederland alleen al 5,5 miljoen kilo vlees per jaar eten op onze pizza’s? Dat is ongelooflijk veel en wat ons betreft vrij eenvoudig om te veranderen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact