Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Madelin Twente BV

Enhance Liquidity Platform

Bedrijfsnaam Madelin Twente BV
KvK Nummer 73815438
Website https://madelintwente.nl
Beschrijving onderneming Platform voor security tokens, waarmee het bewijs van bezit omgezet kan worden in digitale tokens. Hiermee is de overdracht van bezit veilig, transparant, snel en eerlijk. Toepassingen op dit moment in de wereld van hedendaagse kunst via https://www.fluidensity.art (dochteronderneming). Een andere toepassing in de wereld van Financiering van Startups via https://www.startmark.de (partner). Startmark heeft als derde organisatie ooit in Duitsland goedkeuring gekregen voor deze Securtiy Token Offering middels het Madellin Twente platform.

Madelin Twente heeft als een van de eerste Nederlandse startups een blockchain platform ontwikkeld dat voldoet aan EU richtlijnen. Het is niet een van de vele virtuele munten die negatief in het nieuws gekomen zijn, maar een praktische toepassing om het bewijs van bezit te vereenvoudigen en te beveiligen.
Naam innovatie Enhance Liquidity Platform
Beschrijving innovatie Platform voor security tokens, waarmee het bewijs van bezit omgezet kan worden in digitale tokens. Hiermee is de overdracht van bezit veilig, transparant, snel en eerlijk. Toepassingen op dit moment in de wereld van hedendaagse kunst via https://www.fluidensity.art (dochteronderneming). Een andere toepassing in de wereld van Financiering van Startups via https://www.startmark.de (partner). Startmark heeft als derde organisatie ooit in Duitsland goedkeuring gekregen voor deze Securtiy Token Offering middels het Madellin Twente platform.

Madelin Twente heeft als een van de eerste Nederlandse startups een blockchain platform ontwikkeld dat voldoet aan EU richtlijnen. Het is niet een van de vele virtuele munten die negatief in het nieuws gekomen zijn, maar een praktische toepassing om het bewijs van bezit te vereenvoudigen en te beveiligen.
Website innovatie https://www.fluidensity.art/
Noodzaak en belang van deze innovatie Bezit van hoogwaardige assets zoals bijvoorbeeld kunst en onroerend goed is voorbehouden aan kapitaalkrachtige bedrijven en personen. Door het eigendom van dit bezit om te zetten in digitale tokens wordt deelbezit mogelijk op een veilige en inclusieve manier, zonder tussenkomst van dure partijen met veel overhead en macht. Met dit concept kan het liquide maken van bezit versneld worden. In de kunstwereld laten wij kunstenaars meeprofiteren van toekomstige transacties en waardestijging van hun kunstwerken (Fluidensity). Wij zijn een van de weinige blockchain startups die juridisch gevestigd zijn binnen de EU. De meeste startups zijn geregistreerd in Zug (Zwitserland), Malta of zoiets als de Kaaiman eilanden. Wij hebben besloten om binnen de EU zone mee te werken aan een legale en succesvolle introductie van deze veelbelovende technologie, die gebaseerd is op blockchain technologie.
Bijdrage aan een betere wereld Door een veilig, transparant en inclusief platform te maken waarmee hoogwaardig bezig voor iedereen beschikbaar is, en waarmee fraude en illegale transacties worden voorkomen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn op dit moment geen vergelijkbare platforms ontwikkeld in Nederland. De derde STO die in Duitsland is goedgekeurd door BaFIN is met ons platform gerealiseerd.

https://www.crowdfundinsider.com/2019/07/149739-germany-bafin-approves-next-security-token-offering-as-startmark-seeks-e50-million/

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact