Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Locktree Stage Technology bv

HSL2 plus

Bedrijfsnaam Locktree Stage Technology BV
KvK Nummer 66192471
Website www.locktreestagetechnology.com
Beschrijving onderneming Onderneming ontwerpt en fabriceert geavanceerde hijsmiddelen voor de eventmarkt. Te weten Theaters, beursgebouwen en bioscopen.
Naam innovatie HSL2 plus
Beschrijving innovatie De HS2Lplus is een geïntrigeerd hijssysteem.
De aandrijving is ingebouwd in de bij de eventindustrie gebruikte aluminium trussen. De bekende 30x30 of grotere vierkante en driehoekige trussen.
Website innovatie www.locktreestagetechnology.com
Noodzaak en belang van deze innovatie De HSL2plus is innovatief om zijn compactheid. alle componenten zijn ingebouwd in de bestaande trus. Hierdoor wordt geen hijshoogte verloren.
Juist dit is het innovatieve voordeel op de bestaande aandrijvingen.
Daarnaast is een geruisloze en synchrone loop gegarandeerd.
Tevens is deze aandrijving onderhoudsvrij. Alleen de wettelijk verplichte jaarlijkse keuring dient te worden uitgevoerd.
De HSL2Plus wordt gecertificeerd volgens de Duitse DGUV voorschrift 17 en BGG 912. De installatie wordt volgens UVV- protocol in de werkplaats getest en beproefd.
Bijdrage aan een betere wereld De HSL2Plus is zeer energie vriendelijk Bij volle belasting (800kg) verbruikt de aandrijving slechts 4 Amp.
Daarnaast is de installatie zeer flexibel. Er behoeven geen grote bouwkundige -of constructieve verbouwingen plaats te vinden.
De HSL2Plus is prijstechnisch interessant voor juist kleine culturele instellingen welke niet over grote financiële draagkracht beschikken.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De HSL2Plus is een geruisloze synchrone aandrijving welke zeer esthetisch is waardoor deze ook toepasbaar is in bijv. entreehallen van grote bedrijven of openbare ruimtes om bijv. videoschermen/informatieborden etc. op te hangen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact