Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

LeisureTeam BV

Online vermaak en verbinding

Bedrijfsnaam LeisureTeam BV
KvK Nummer 78012635
Website www.leisureteam.nl
Beschrijving onderneming LeisureTeam is de 'mama' van SocialSpel.nl, onlinebedrijfsuitjes.nl en 1.5meterpakket.nl en staat samenvattend voor online, persoonlijk, interactie en verbinding.

Met SocialSpel.nl is in april, tijdens de lockdown periode een online escaperoom gelanceerd die in een paar maanden tijd door 10.000 particulieren, 500 bedrijven (>10.000 medewerkers) en 5.000 studenten (ter vervanging introductieweek) is gespeeld.

Online (bedrijfs)uitjes zijn nu populair maar zullen, mede door het toenemend aantal thuiswerkers, populair blijven. Verbinding tussen collega's die op afstand samenwerken, is hard nodig. Daarom hebben we door geïnvesteerd in onlinebedrijfsuitjes.nl. Een platform waar we zo'n 15 verschillende online uitjes aanbieden. Alle uitjes zijn door ons zelf bedacht en ontwikkelt.

Op 1.5meterpakket.nl bieden we de meest originele kerstpakketten en relatiegeschenken van Nederland aan. Ieder pakket is 1.5 meter lang waardoor werkgevers het kerstpakket persoonlijk aan hun medewerkers kunnen overhandigen. Ditzelfde geldt voor sales- en accountmanagers en hun relaties.

socialspel.nl, onlinebedrijfsuitjes.nl, 1.5meterpakket.nl
Naam innovatie Online vermaak en verbinding
Beschrijving innovatie Covid-19 heeft de samenleving op zijn kop gezet. Mensen raken geïsoleerd van familie, vrienden en collega's. Modern ondernemerschap heeft ervoor gezorgd dat wij families, vrienden en collega's in grote getale online verbinden d.m.v. een stuk vermaak. Op afstand plezier maken en samenwerken werd ineens mogelijk met onze online escaperoom en het platform onlinebedrijfsuitjes.nl. Voor werkgevers vullen wij hiermee een behoefte in om hun personeel tevreden te houden en de onderlinge sfeer te versterken. En in het verlengde stellen wij werkgevers met 1.5meterpakket.nl in staat een origineel kerstpakket te geven welke zij zelf, met een persoonlijke boodschap, kunnen overhandigen.
Website innovatie socialspel.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie De lockdown in Nederland had grote impact op de maatschappij. Wij hebben de eenzaamheid en isolatie aangepakt door online, interactief te verbinden. Zowel vrienden en families als collega's werden zo met elkaar in contact gebracht. Wij creëren hiermee een positief geluid. Niet alleen vanuit menselijk oogpunt maar ook vanuit ondernemerschap.
Bijdrage aan een betere wereld We vermaken mensen, maken ze vrolijker, zorgen ervoor dat ze elkaar beter leren kennen. Thuiswerken wordt steeds normaler en met onze games en teambuildingsactiviteiten maken we dit mogelijk. Het belangrijkste is tevreden mensen maar het mogelijk maken van thuiswerken heeft ook voordelen voor het milieu en bv. files in Nederland.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn het enige platform in Nederland dat zoveel online (bedrijfs)uitjes aanbiedt. Zeker in combinatie met persoonlijke begeleiding. Veel online uitjes zijn compleet geautomatiseerd en daar geloven wij niet in. Bij ons is er altijd een persoonlijke spelbegeleider aanwezig die het de groep naar hun zin maakt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact