Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Learned.io

Talentmanagement platform

Bedrijfsnaam Learned.io
KvK Nummer 72166371
Website https://learned.io/
Beschrijving onderneming Learned is het talentmanagement platform dat van je medewerkers high performers maakt die willen blijven. Het platform geeft bedrijven de carrièreplanning, feedback en learning tools om een geweldige talent ervaring te bieden.
Naam innovatie Talentmanagement platform
Beschrijving innovatie Learned is het talentmanagement platform dat van je medewerkers high performers maakt die willen blijven.

Dit doen we door:
- 360° feedbackrondes op basis van rolprofielen te gebruiken om medewerkers inzicht te geven in hun skillset.
- Medewerkers op basis van hun skillset te matchen met mogelijke vervolgfuncties binnen het bedrijf.
- 1-1 gesprekken te gebruiken om performance in de huidige rol en carrière ambities te bespreken.
- Met automatische aanbevelingen vanuit de (bedrijfs)academy medewerkers te stimuleren om de relevante skills voor hun volgende uitdaging te ontwikkelen.
Website innovatie https://learned.io/
Noodzaak en belang van deze innovatie De nieuwe generaties vragen om een nieuw type leiderschap. Huidige performance management processen sluiten niet meer aan bij de wensen van medewerkers en het tempo waarop de wereld veranderd. Het Learned platform helpt MKB en corporate bedrijven om invulling te geven aan deze wensen en snelle veranderingen.
Bijdrage aan een betere wereld Het Learned platform helpt bedrijven met het verlagen van personeelsverloop (gem 14 %), verbeteren van employee engagement (tot wel 49 %), het verbeteren van interne doorstroom en beter selecteren van nieuw personeel (32 % hogere tevredenheid over de kwaliteit van nieuwe medewerkers)
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Learned is het eerste platform dat 360° feedbackrondes op basis van rolprofielen gebruikt om medewerkers inzicht te geven in hun skillset. Op basis van die skillset matcht het platform medewerkers met mogelijke vervolgfuncties.

Concurrenten voeren de matching uit basis van questionnaires of het CV. Deze gegevens zijn minder gedetailleerd en manipuleerbaar. Learned gebruikt het bestaande performance management proces (lees: functionerings- en beoordelingsgesprek) om deze data gevalideerd en inzichtelijk te krijgen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact