Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Laura Voet Grafisch Ontwerp

Laura Voet, Brand & Packaging Designer

Bedrijfsnaam Laura Voet Grafisch Ontwerp
KvK Nummer 72965290
Website www.lauravoet.com
Beschrijving onderneming Laura Voet, Brand & Packaging Designer - Sterk verpakkingsontwerp voor duurzame merken om samen de wereld een stukje mooier maken, lauravoet.com

Als brand & packaging designer ondersteunt Laura duurzame merken met hun verpakkingsontwerp en aansluitend met de visuele identiteit. Ze helpt deze merken zich te onderscheiden in het schap met een verpakkingsontwerp welke precies aansluiten bij de visie van het merk.
Naam innovatie Laura Voet, Brand & Packaging Designer
Beschrijving innovatie Sterk verpakkingsontwerp voor duurzame merken om samen de wereld een stukje mooier maken - lauravoet.com.

Als brand & packaging designer ondersteunt Laura duurzame merken met verpakkingsontwerp en aansluitend met de visuele identiteit. Ze helpt deze merken zich te onderscheiden in het schap met een verpakkingsontwerp welke precies aansluit bij de visie van het merk.
Website innovatie www.lauravoet.com/verpakkingsontwerp
Noodzaak en belang van deze innovatie Laura is een ontwerper die traditionele verpakkingen bevraagt en voelt zich verantwoordelijk voor wat er na gebruik van het product met de verpakking gebeurd. Daarom denkt ze ook graag mee over bijvoorbeeld de keuze van het verpakkingsmateriaal en de wijze van recyclen. Ze stimuleert haar klanten om te kiezen voor duurzamere of minder verpakkingsmaterialen.

In het ontwerp van de verpakking kun je bewuste keuzes maken om zo bijvoorbeeld de consument te stimuleren om de verpakking op de juiste manier te recyclen of te hergebruiken.
Bijdrage aan een betere wereld Laura staat achter de missie van haar klant en op deze manier wil ze samen met haar klanten de consument eerlijke en duurzame producten aanbieden die bijdragen aan een betere wereld.

Zo kan het ontwerp van verpakkingen impact maken voor merk, mens en milieu.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn veel grafisch ontwerpers, een handjevol packaging designers. Laura deelt haar duurzame visie met haar klanten. Ze helpt merken die echt iets willen bijdragen aan de wereld op te vallen en hun verhaal te verspreiden. Dat zorgt ervoor dat er bewuste en duurzame keuzes gemaakt kunnen worden.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact