Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

La Collerette

Losse kraagjes

Bedrijfsnaam La Collerette
KvK Nummer 64778746
Website www.lacollerette.com
Beschrijving onderneming La Collerette is hét Nederlandse fashionlabel voor losse kraagjes voor dames en kinderen. Een kraagje is maar een klein stukje stof, maar elke trui, T-shirt, top, jurk of jack krijgt er een instant upgrade mee.
Naam innovatie Losse kraagjes
Beschrijving innovatie Het verschil tussen zomaar een outfit of eentje met de Parisienne-factor? Een kraagje van La Collerette: het is maar een klein stukje stof, maar elke trui, T-shirt, top, jurk of jack krijgt er een instant upgrade mee. De kraagjes zijn er ook voor kinderen en ze worden duurzaam geproduceerd. De stoffen zijn luxe – zoals poplin katoen – en er is keuze uit veel stijlen, van sierlijke ruches tot stoer denim. Petit truc, grande chic!
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De grens tussen kleding en sieraden vervagen, dat is wat La Collerette doet. Je kan met één kraagje vier verschillende looks creeren. Je hoeft geen totaal nieuw item te kopen om een outfit bijzonder te maken, daarom geldt La Collerette meer als een sieraad of accessoire. Onderhoudsarm & strijkvrij
Door zijn kleine handzame formaat neemt de Collerette nauwelijks ruimte in de was in. Ook het glad strijken is binnen no time gebeurd. Kortom, bijna geen was en strijk, lekker makkelijk en ook nog eens eco-friendly!
Bijdrage aan een betere wereld La Collerette wil graag bijdragen aan een duurzame wereld en kiest voor verantwoord geproduceerde materialen. La Collerette is volledige sustainable geproduceerd in Europa. De specials zijn deels met de hand in Nederland vervaardigd.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel La Collerette laat zien dat de klassieke en iconische kraagjes ook vernieuwend en eigentijds kunnen zijn. Zo vernieuwend zelfs dat de Bijenkorf La Collerette in 2016 uitriep tot winnaar van “A She Story”, de zoektocht naar vrouwelijk ondernemerstalent.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact