Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Juuve Carsharing BV

1.000 Autosleutels in je broekzak.

Bedrijfsnaam Juuve Carsharing BV
KvK Nummer 67083552
Website juuve.nl
Beschrijving onderneming Wij geven steden terug aan mensen door deelauto's, scooters en fietsen aan te bieden via onze app. Meer dan de helft van alle ruimte in steden wordt in beslag genomen door auto's, die tevens zorgen voor de meeste luchtvervuiling. Wij verminderen de negatieve impact van auto's in steden, door een beter alternatief te bieden dan een eigen auto. Swipe met onze app meer dan 300 verschillende voertuigen open.
Naam innovatie 1.000 Autosleutels in je broekzak.
Beschrijving innovatie Een app die jouw eigen auto vervangt, en beter is. Met onze app heb je toegang tot honderden verschillende auto's, terwijl jouw eigen autosleutel slechts toegang geeft tot één auto.

In de Juuve app vind je een elektrische auto voor je dagelijkse ritten en bestelbussen voor de grote bouwklussen. Of stationwagens voor een road trip. Met tarieven van 2,- per uur of max. 20,- per dag, zijn we meestal voordeliger dan een private lease auto.
Website innovatie https://juuve.nl/
Noodzaak en belang van deze innovatie Een deelauto bespaart in Nederland ongeveer vier 'gewone' auto's. In grote steden, betekent het dat we in potentie bijna 300 voetbalvelden aan ruimte per stad kunnen besparen aan parkeerplaatsen.

Dat is nieuwe ruimte voor groen, speeltuinen, woningen en gezellige terrassen. Ofwel, ruimte voor mensen.
Bijdrage aan een betere wereld Jaarlijks komen er 15 miljoen nieuwe auto's in Europa bij en zorgen ze voor 18% van de totale CO2 uitstoot. Wij zorgen dat -voornamelijk millennials- geen behoefte meer hebben voor een eigen auto. Minder grondstoffen zijn nodig voor het maken van auto's en door auto's te delen worden ook kosten gedeeld: onze jonge doelgroep rijdt veel in elektrische auto's. Gewoonlijk al snel onbetaalbaar voor deze jonge doelgroep. Ofwel, minder auto's nodig en de kilometers die gemaakt worden, zijn minder milieubelastend.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Concurrenten bieden een 'one size fits all' product aan (vaak 1 tot 3 type auto's). Daarnaast zijn ze vaak erg duur, eigenlijk alleen aantrekkelijk voor incidenteel gebruik.

Juuve biedt stadsauto's tot premium elektrische auto's. Stationwagens en bestelbussen. Zelfs scooters.

De tarieven zijn aantrekkelijker dan private lease, als Juuvers tot 3 dagen per week een auto nodig hebben. Op deze manier zijn we daadwerkelijk een beter alternatief voor een eigen auto. Zo besparen we écht auto's in de steden. Mensen die één of twee keer per week een auto nodig hebben, zullen namelijk geen auto bezitten. Ofwel, door die mensen te faciliteren, ruimen we geen auto's op.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact