Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Jonathan’s BV

Bieterbal

Bedrijfsnaam Jonathan’s BV
KvK Nummer 64081273
Website www.bieterbal.com
Beschrijving onderneming Vegetarische snack
Naam innovatie Bieterbal
Beschrijving innovatie De lekkerste vegetarische bitterbal, zonder kunstmatige toevoegingen. Winnaar Karel de Vos innovatie award 2016 als meest gastvrije duurzame bijdrage voor de gast. Geen feest meer compleet zonder de Bieterbal, less meat more fun!
Website innovatie www.bieterbal.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Zeer toegankelijk in gebruik, de snack is eenvoudig en voor iedereen te bereiden op elke plek. Heel zichtbaar door de onderscheidende prikkers in de vorm van bietenblad, wat altijd gratis in de doos wordt meegeleverd.
Bijdrage aan een betere wereld Koks kunnen op eenvoudige wijze hun snackassortiment verduurzamen met de Bieterbal. Deze 2.0 bitterbal is vrij van vlees en kunstmatige toevoegingen. De snack is nooit bedoelt voor de verkoop maar werd door Jonathan Karpathios 7 jaar geleden ontwikkelt in zijn groente restaurant. Daar nam de vraag zo toe dat hij de markt er wel mee op moest. Vandaag de dag gebruiken veel chefs de Bieterbal als onderdeel van hun menu of als toepassing in hun gerecht.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Dit is de eerste snack in Nederland en de enige zonder kunstmatige ingrediënten. De Bieterbal bevat meer dan 70% bio-dynamisch geteelde bieten en heeft de potentie als waardig kwalitatieve snack wereldwijd door te breken als de 2.0 bitterbal. De Bieterbal is al verkrijgbaar in België en volgend jaar ook in Duitsland.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact