Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Jebede h.o.d.n. FlyGRN

FlyGRN

Bedrijfsnaam Jebede h.o.d.n. FlyGRN
KvK Nummer 32164729
Website https://flygrn.com
Beschrijving onderneming FlyGRN is een vliegticket vergelijkingssite die de meest duurzame opties toont zoals de trein en de vluchten met de laagste CO2-uitstoot.
Naam innovatie FlyGRN
Beschrijving innovatie FlyGRN is een vliegticket vergelijkingssite die de meest duurzame reisopties zoals de trein en airlines met een lagere CO2-uitstoot aanbiedt.
Website innovatie https://flygrn.com/nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Wij zien in dat de reissector de komende jaren gaat veranderen. Met krantartikelen als 'vliegen is het nieuwe roken' en 'reissector verantwoordelijk voor bijna 10% van wereldwijde CO2-uitstoot', is er een transitie gaande van de manier hoe mensen reizen en zich erop voorbereiden. Wij bieden de opties om reizigers zich bewuster te maken van hun uitstoot, maar ook voor manieren om ervoor te zorgen dat de impact van reizen minimaal is.
Bijdrage aan een betere wereld Dat doen wij als volgt:

- Travel technology: wij combineren verschillende reissites in één vergelijkingssite en zijn bezig met een platform waar particulieren en bedrijven hun CO2 kunnen verminderen compenseren.
- Customer experience: FlyGRN is de eerste vergelijkingssite die inzicht biedt in de CO2-uitstoot van de vluchten die je kunt boeken. Maar wij zijn ook de eerste site die duidelijk laat zien wat een ton CO2 nou precies is (1400+ wasmachine beurten of 10% van het jaarverbruik van een Nederlands persoon). Wanneer je een account aanmaakt heb je inzicht in al je vluchten en de mogelijkheid om de CO2 daarvan te compenseren.
- Sustainability: een deel van de marge die wij ontvangen van een verkochte vlucht stoppen we in CO2-compensatieprojecten. Voor dezelfde prijs is jouw vlucht dus CO2-gecompenseerd. Daarnaast biedt FlyGRN alternatieve reisopties. Wanneer je zoekt naar korte afstandsvluchten zoals van Amsterdam naar Londen krijg je een aanbieding: "wil jij tot 90% van je CO2 besparen? Gebruik dan de trein naar Londen.".
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn nog weinig tot geen vliegticket zoekmachines die focussen op het verminderen van de CO2-uitstoot.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact