Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Itemlost

Itemlost

Bedrijfsnaam Itemlost
KvK Nummer 66929989
Website www.itemlost.com
Beschrijving onderneming Itemlost brengt de eerlijke vinder (80%) en rechtmatige eigenaar direct met elkaar in contact zonder overbodige processen. Dit gebeurd via de anonieme en beveiligde itemlost chat. Hierdoor komen gevonden voorwerpen sneller bij de rechtmatige eigenaar, waardoor de rechtmatige eigenaar veel geld, tijd en energie bespaart. Verder verkleint dit ook diverse opslagen en zijn facilitaire afdelingen minder bezig met gevonden voorwerpen.
Naam innovatie Itemlost
Beschrijving innovatie Dankzij labels, stickers en wallpapers kan ieder zich gemakkelijk koppelen met Itemlost. Wanneer het itemlost product eenmaal is gekoppeld aan het voorwerp, maakt de gebruiker gebruik van de dienst. Wanneer toekomstig de gebruiker zijn voorwerp verliest is de kans groot dat een eerlijke vinder binnen 24 uur het verloren voorwerp vindt en deze netjes meldt. Dit kan aan de hand van een QR-code die kan gelezen worden met elke smart-device of met de code die op de website van itemlost ingetikt kan worden.
Website innovatie https://www.itemlost.com/filmpje
Noodzaak en belang van deze innovatie Wanneer gevonden voorwerpen direct leiden naar een rechtmatige eigenaar, bespaar je voor de eigenaar:
- geld, tijd en energie.

Landelijk liggen er rond de 700.000 gevonden voorwerpen bij diverse gemeenten. Verder liggen er bijvoorbeeld 1,2 miljoen gevonden voorwerpen bij de NS. Deze hebben allemaal een rechtmatige eigenaar, alleen weet de rechtmatige eigenaar vaak zelf niet zijn zijn/ haar voorwerp hier ligt. Daarnaast moet de eigenaar veel moeite doen om zijn / haar voorwerp terug te krijgen. Ten slotte weet de rechtmatige eigenaar ook niet waar dat zijn of haar voorwerp moet zoeken. Met Itemlost is dit niet het geval.

Dankzij Itemlost blijven er geen gevonden voorwerpen achter in opslagen en hoeft de rechtmatige eigenaar geen nieuw voorwerp / product te kopen.

Bijdrage aan een betere wereld Dankzij Itemlost is de kans groter dat het gevonden voorwerp terug komt bij de rechtmatige eigenaar. Hierdoor hoeft de rechtmatige eigenaar geen nieuwe voorwerp te kopen, wat altijd beter is voor de wereld. Daarnaast zijn de labels bijvoorbeeld ingelaserd voor het langere termijn. De labels beschadigen niet snel en kunnen een lange periode mee. Daarnaast hebben de labels van Itemlost een toegevoegde waar voor de rechtmatige eigenaar. Het is niet zomaar een 'sleutelhanger'
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Itemlost heeft een paar concurrenten door de wereld. Echter is het proces van Itemlost wel uniek. Wij brengen de rechtmatige eigenaar en de eerlijke vinder direct met elkaar in contact via onze anonieme en beveiligde chat. Vinder en eigenaar weten niets van elkaar.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact