Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Interall Group BV

HOME compostable machines (2kg, 4kg 25kg en 100kg)

Bedrijfsnaam Interall Group BV
KvK Nummer 32047982
Website https://interallgroup.com/
Beschrijving onderneming Wij zijn producent van promotionele artikelen en sinds 3 jaar hebben wij een totale transitie gemaakt naar productie van duurzame promotie artikelen. De lijn heeft de naam: WoW! Sustainable Gift Collection. Zo is onze omzet van 1.8 miljoen in 1 jaar tijd naar 2.9 miljoen euro gegaan waarvan 85% bestaat uit duurzame gadgets en nog maar 15% van niet duurzame artikelen. In deze omzet is 85% weer door innovaties in EU gerealiseerd. Wij zijn hier zo enorm trots op. Wij bieden onze promotionele wereld in EU een compleet assortiment aan op 5 product groepen: 1) gemaakt van afval 2) gemaakt van gerecycled plastics 3) gemaakt van biobased materialen en 4) gemaakt van natuurlijk materialen en 5) terughalen van eigen bedrijfsafvalstromen en deze tot corporate gifts maken die de bedrijven weer retour afnemen. Dit alles met de reduce, reuse and recycle filosofie. Interall Group is een producent , wij maken de producten en werken met méér dan 150 innovaties, start ups, retailers samen om hun innovaties te koppelen aan onze promotionele markt in EU. Wij investeren in de innovaties samen met onze partners. En om alles mogelijk te maken halveren wij onze marge die wij gebruikelijk hadden (als producent 35-50% marge op de verkoop maar doordat wij niet alleen produceren maken wij 21% marge op de verkoopprijs- met het doel de prijzen marktconform te krijgen én op deze manier ruimte te geven aan het succesvol vermarkten van andermans innovaties. Dit is ook één van onze SDG'S: samenwerking met partners. Wij willen graag een extra omzet kanaal bieden aan alle duurzame innovators. Wij verkopen via 20.000 promotionele leveranciers aan bedrijven (B2B).
Naam innovatie HOME compostable machines (2kg, 4kg 25kg en 100kg)
Beschrijving innovatie Wij produceren verschillende machines ( 2kg, 4kg, 25kg en 100kg) die op locatie voedsel afval kan verwerken tot compost in combinatie met biobased materialen (zoals bestek, bordjes, mokken, etc.). Vooral op locaties waar voedselafval en biobased afval samen komt, kan er op de plaats zelf opgeruimd worden. Een circulair model. Geen C02 uitstoot. Geen ophaal van afval meer nodig. Geen plastic verpakkingen meer nodig. Biobased nu als hét alternatief voor het verboden single-use plastic. En dé oplossing dat het op de plaats zelf verwerkt wordt en niet dat het bij de biobased afval verwerkers in de praktijk dan toch niet gerecycled wordt maar verbrand (zoals in NL maar ook in de rest van EU naar voren is gekomen dat de afvalverwerkers de biobased materialen kunnen recyclen maar dit niet doen!)

Wie maakt hier gebruik van?:
pretparken, hotels
festivals, sport stadia
ziekenhuizen
gemeenten
boten, cruise schepen
grote corporate organisaties
restaurants en overige horeca
scholen
en privé huishoudens
Website innovatie https://www.dropbox.com/s/dl17zsg4b7ve4e...
Noodzaak en belang van deze innovatie Het past in deze tijd van transitie: we gaan zelf onze rotzooi opruimen. Het is circulair, de loop is closed: van gebruik tot recycling tot nieuwe grondstoffen. Het kan tot compost in harde vorm komen (goed voor de openhaard, voer voor beesten, kunstmest voor bloemen, groenten, bomen en fruit) maar het kan ook tot zachte vorm komen (water & C02) en wordt het heel eenvoudig aangesloten aan het riool en is alles opgeruimd.

Het is dé oplossing voor recycling op locatie, close de loop van voedselverspilling en reductie van plastics.
Bijdrage aan een betere wereld Alle sectoren kunnen per direct mee dragen aan een beter klimaat: verlaging C02, verlaging voedselverspilling, reductie in gebruik van plastics. Afval verwerking /ophaal diensten zijn niet meer nodig.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het bestaat nog niet. De eerste bestellingen staan nu in productie. Patent is bijna rond, zodra dit rond is dan gaan we groot marketing invoeren. Nu hebben wij het verkocht in het test circuit van een pretpark en eigen locaties : omzet ca. 120.000 euro als start order. We hebben heel veel interesse via het eigen circuit maar we willen het patent nr. eerst ontvangen. Dit verwachten wij binnen 4 weken te ontvangen.
De 2kg, 4kg en 25kg machines zijn al in bestelling en leverbaar. De 100kg machine is leverbaar vanaf Juli.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact