Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

IMARA.earth

IMARA

Bedrijfsnaam IMARA.earth
KvK Nummer 76468550
Website https://imara.earth
Beschrijving onderneming IMARA geeft advies, ondersteunt planning, creëert een baseline, ondersteunt monitoren en evaluatie van landschapsprojecten door middel van ruimtelijke informatie.

Naam innovatie IMARA
Beschrijving innovatie Het boosten van projecten die bijdragen aan een duurzame, biodiverse en beter gebalanceerde wereld door het gebruik van geodata en visualisaties om te inspireren en rapporteren
Website innovatie https://imara.earth/imara/about-us
Noodzaak en belang van deze innovatie De informatie van IMARA zal interventies in landschappen ondersteunen met informatie om geïnformeerd besluiten te kunnen nemen en te leren van de activiteiten. We rapporteren op deze activiteiten en inspireren hiermee de wereld!
Bijdrage aan een betere wereld IMARA geeft projecten en de stakeholders de kans om te doen waar zij goed in zijn: het bereiken van impact in het landschap. IMARA zal dit ondersteunen en boosten door middel van het delen van landschapsinformatie en het ruimtelijk en temporeel monitoren van de activiteiten.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel IMARA maakt rapporteren van voortgang makkelijk, snel en objectief. De indicatoren komen uit de Sustainable Development Goals (SDGs) en zijn hierdoor te communiceren en visualiseren over en met de gehele wereld.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact