Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

HyET Solar Netherlands BV

Powerfoil

Bedrijfsnaam HyET Solar Netherlands BV
KvK Nummer 73266965
Website www.hyetsolar.com
Beschrijving onderneming HyET Solar is de ontwikkelaar en producent van lichtgewicht en flexibel zonnefolie genaamd Powerfoil. Met Powerfoil kan er groene stroom opgewekt worden op oppervlakken die normaal gesproken niet geschikt zouden zijn voor zonnepanelen. Daken die het gewicht van zonnepanelen niet aan kunnen, en oppervlakken die niet recht of rechthoekig zijn kunnen hiermee omgevormd worden tot powerplant.
Naam innovatie Powerfoil
Beschrijving innovatie Powerfoil is een lichtgewicht en flexibel type zonnepaneel dat er voor zorgt dat oppervlakken die normaal gesproken niet geschikt zouden zijn voor zonnepanelen gebruikt kunnen worden om toch groene stroom op te wekken.
Powerfoil is gemaakt van duurzame en niet giftige materialen.
Website innovatie www.hyetsolar.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Powerfoil is een lichtgewicht en flexibel type zonnepaneel dat er voor zorgt dat oppervlakken die normaal gesproken niet geschikt zouden zijn voor zonnepanelen gebruikt kunnen worden om toch groene stroom op te wekken.
Bijdrage aan een betere wereld Doordat veel meer daken en andere oppervlakken zonne-energie kunnen opwekken kunnen de klimaatdoelen eerder behaald worden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Powerfoil is na jaren van onderzoek en productontwikkeling klaar voor de markt. Door strategische patenten is het de enige in zijn soort in de wereld.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact