Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Holie Foods

Holie Granola

Bedrijfsnaam Holie Foods
KvK Nummer 71334238
Website www.holiefoods.com
Beschrijving onderneming Holie is een food-impact bedrijf uit Amsterdam met een missie om een positieve impact te maken op de planeet. Dat doet het bedrijf op meerdere manieren. Enerzijds door 100% plantaardige voeding te verkopen en anderzijds door 50% van de winst te investeren in het planten van bomen.

Het bedrijf hoopt binnen 10 jaar meer dan 1 miljoen bomen te planten om zo te helpen in de strijd tegen klimaatverandering.

Op dit moment verkoopt het bedrijf 100% plantaardige hummus & granola in alle grote supermarkten in Nederland en introduceert het dit jaar nog een vlees alternatief. Naast goed voor de planeet zijn de producten ook gezonder voor mensen. De producten bevatten 0% toegevoegde suiker en zijn in balans qua voedingswaarde.
Naam innovatie Holie Granola
Beschrijving innovatie Holie Granola is de allereerste granola in Nederland dat ├ęcht geen suiker toevoegt. Dus ook geen verborgen suikers zoals honing, dadelstroop of andere zoetstoffen.

De Granola wordt verkocht in 3 rijkgevulde en krokante smaken.
Website innovatie www.holiefoods.com/granola
Noodzaak en belang van deze innovatie Binnen cereals is helaas sprake van veel misleiding. Producten bevatten vaak veel verborgen suikers, zout en zijn te laag in vezels en eiwitten.

Holie granola is hierin anders. Naast 0% suiker, wordt ook geen zout of olie toegevoegd en bevat het product buitengewoon veel vezels en eiwitten.
Bijdrage aan een betere wereld Holie investeert jaarlijks 50% van de winst in het planten van bomen om klimaatverandering tegen te gaan. Zo helpt deze granola mee aan het planten van 1 miljoen bomen binnen 10 jaar.

Ook doet Holie veel om de impact te minimaliseren:
- Duurzame packaging,
- Al het karton is FSC gecertificeerd
- De hoofdbestanddelen komen lokaal uit Nederland en Duitsland
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Qua voedingswaarde, receptuur en missie is deze innovatie uniek. Ook qua merk-uitstraling zorgt het voor disruptie op het schap.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact