Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Health Food Wall

Health Food Wall

Bedrijfsnaam Health Food Wall
KvK Nummer 70746702
Website www.healthfoodwall.com
Beschrijving onderneming Snelheid en gemak zijn belangrijk om de drempel voor het maken van gezonde keuzes te verlagen. Een automaat geeft de klant deze snelheid en dit gemak waardoor het maken van gezonde keuzes makkelijker is. Nu meer dan ooit zijn mensen bewust van de invloed van hun leefstijl op de wereld. Dit is onder andere te zien in de groei van vegetarische en veganistische producten op de markt, maar ook de wens van de klant om minder plastic te gebruiken. Hierom koos ik ervoor om alleen producten te produceren die een positieve impact hebben op gezondheid, dierenwelzijn en milieu. Health Food Wall verkoopt enkel vegetarische en veganistische producten, die ook nog eens verpakt zijn in biologisch-afbreekbaar plastic.
Naam innovatie Health Food Wall
Beschrijving innovatie De innovatie van vending en het hierdoor aanbieden van 24/7 onbemande service in combinatie met smakelijke en gezonde vegetarische en veganistische producten maakt Health Food Wall uniek op de markt.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De Health Food Wall automaat met gezonde, vegetarische en veganistische producten biedt een 24/7 uitkomst voor bedrijven zoals hotels, cateraars, kantoren, stations en sportscholen. Huidige cateraars in deze sectoren zijn vaak maar een paar uur per dag geopend, waardoor er omzet en kansen wordt misgelopen. Ook willen cateraars duurzamere keuzes aanbieden aan hun klanten, maar is de ontwikkeling van een duurzamer menu tijdrovend en complex. Door de Health Food Wall kunnen bedrijven een gezond aanbod bieden aan haar werknemers en gasten. De automaat hoeft niet te sluiten, en bevat plantaardige producten die bijdragen aan een beter milieu, beter dierenwelzijn en een betere gezondheid.
Bijdrage aan een betere wereld Het aantal mensen dat gezonder wil eten, en bij voorkeur ook minder dierlijke producten wil nuttigen, groeit binnen- en buiten Nederland. Door vegetarische en veganistische producten aan te bieden via de automatiek, verlaag je de drempel om voor een duurzame (gezonde en plantaardige) keuze te kiezen. De automaat maakt de duurzame keuze voor de klant namelijk net zo snel en gemakkelijk beschikbaar als ongezond eten. De impact van het consumeren van dierlijke producten is groot op het gebied van milieu, dierenwelzijn en gezondheid. De automaat maakt duurzaam kiezen makkelijker.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het concept van een automaat is niet nieuw: echter is de luikjes automaat die automatisch opent nadat de klant heeft betaald en gevuld is met enkel vegetarische en veganistische opties een innovatie die de markt nodig heeft. Wij zijn de enige luikjes automaat op de markt, en enige automaat die zelf alle producten die uit de automaat worden verkocht ontwikkeld en produceert. Zo garanderen wij een assortiment waar wij 100% achter staan.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact