Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

GroenBezorgen

GroenBezorgen

Bedrijfsnaam GroenBezorgen
KvK Nummer 75308002
Website www.groenbezorgen.com
Beschrijving onderneming Door samen te werken met GroenBezorgen, maakt uw bedrijf direct het verschil. Wij leveren duurzame logistieke oplossingen, voor al uw pakket- en postzaken, lokaal en wereldwijd. Door zendingen slim te combineren vervangt één fietskoerier vaak meerdere bestelbussen.

Onze missie is: Minder auto's binnen de bebouwde kom voor een schoner milieu en een prettiger straatbeeld.

Naam innovatie GroenBezorgen
Beschrijving innovatie Iedereen wil toch een gezondere leefomgeving voor zichzelf en de kinderen? Stel, jij kan er zelf voor zorgen dat er minder auto’s in uw gemeente/stad rijden, en er daardoor minder CO2 uitstoot en vervuiling is. Stel jij kan vanaf vandaag aantonen dat jouw bedrijf net als iedere gemeente duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, zonder extra investering te moeten doen.

Door samen te werken met GroenBezorgen, maakt jouw bedrijf direct het verschil. Wij leveren duurzame logistieke oplossingen, voor al uw post- en pakketzaken, lokaal en wereldwijd.
Website innovatie https://youtu.be/xEKVMcpIcq8
Noodzaak en belang van deze innovatie Wij stoten geen CO2 uit, we fietsen op bruine boterhammen, we veroorzaken geen opstoppingen en de klant is blij verrast met een fitte fietskoerier aan de deur.
Bijdrage aan een betere wereld Via onderstaande video nemen wij u graag mee in de wereld van GroenBezorgen. We laten zien waarom GroenBezorgen bij draagt aan een betere wereld.

https://www.youtube.com/watch?v=xEKVMcpIcq8&feature=emb_title
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel In steden bestaat het bezorgen per fiets al. Echter opereren wij in Gemeente Uden en Veghel. Dit zijn gemeentes waar je vooraf twijfels zou hebben of dit zou slagen.

Nou, die twijfels hoeven er niet te zijn. Gemeentes zoals deze (40.000+ inwoners) willen graag duurzaam ondernemen. Transport per fiets is dus een uitkomst. Kortom: er zijn nog zoveel gemeentes in Nederland die klaar zijn voor GroenBezorgen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact