Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Gerrard Street

Gerrard Street

Bedrijfsnaam Gerrard Street
KvK Nummer 66099471
Website www.gerrardstreet.nl
Beschrijving onderneming Wereldwijd gooien we elk jaar zo'n 50 miljoen ton aan elektronica weg... zonde want veel onderdelen zijn prima her te gebruiken. Wij zijn gerrard street gestart, met de missie om circulaire consumentenelektronica te ontwikkelen. Dat doen we met koptelefoons die volledig modulair zijn en daardoor simpel te repareren. En ze zijn niet te koop; klanten betalen voor gebruik. Zo heeft de klant altijd een perfect presterende koptelefoon en blijven wij eigenaar van de materialen!
Naam innovatie Gerrard Street
Beschrijving innovatie Wij hebben volledig modulaire koptelefoons ontwikkeld die iedereen zonder dat er lijm aan te pas komt in elkaar gezet kan worden. Ze worden gedemonteerd verstuurd als brievenbus pakket en worden door de klant zelf in elkaar gezet.
De koptelefoon is niet te koop, Klanten betalen een vast bedrag per maand en kunnen zo zorgeloos genieten van high-end geluid.

Gaat er een onderdeel kapot, bestel je simpel via de site het nieuwe onderdeel en kan je de volgende dag weer verder luisteren. Wij krijgen alle kapotte en gebruikte onderdelen terug en die worden vervolgens gerepareerd, hergebruikt of gerecycled.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Door onze circulaire aanpak belandt er minder afval op alsmaar groeiende E-waste berg. Wij geven het signaal aan zowel de klant als de industrie dat het anders kan. Het circulaire gedachtegoed wordt steeds meer omarmt.
Bijdrage aan een betere wereld E-waste is een groeiend probleem in de industrie van consumentenelektronica. Het wordt vaak verscheept naar derdewereldlanden waar het belandt op landfills. Hier zijn volwassen maar ook vaak kinderen werkzaam die in erbarmelijke omstandigheden de elektronica strippen voor waardevolle onderdelen. Wij reduceren ons elektronische afval door middel van onze circulaire aanpak.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn het eerste bedrijf dat modulaire koptelefoons aanbiedt in een circulair service-model.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact