Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Futureness BV

Futureness | masterclass platform voor zelfontwikkeling

Bedrijfsnaam Futureness BV
KvK Nummer 78517958
Website www.futureness.nl
Beschrijving onderneming Futureness is een online masterclass platform voor inspiratie en persoonlijke ontwikkeling, gericht op bedrijven wiens medewerkers wel een nieuwe inspiratiebron kunnen gebruiken om creatief en ondernemend te blijven of te worden.
Naam innovatie Futureness > masterclass platform voor zelfontwikkeling
Beschrijving innovatie Ons nieuwe bedrijf ís onze nieuwe innovatie. We hebben een online masterclass platform gemaakt dat inzet op mindset i.p.v. skillset. Met échte diepgaande classes van Nederlandse industry innovators, opgenomen in een NLP opzet om het bewust en onbewust leren te bevorderen.

De onderwerpen vallen in de categorieën business, creativiteit, en well-being. Denk aan 'Kansen creëren voor jezelf, gamification, inclusief leiderschap, finding your shine.

Alle classes zijn opgeknipt in micronuggets van 5 à 6 minuten per keer, met een werkboek met opdrachten. Het is de 'Netflix voor zelfontwikkeling' zoals één van onze eerste klanten zelf zei. De contributors zijn bekend in hun microgemeenschappen, zoals Damn Honey en TheTittyMag in het interseksueel feminisme. Dit is het eerste Nederlandse leerplatform waar representatie en inclusiviteit ECHT onderdeel van het platform zijn, omdat het in ons DNA zit.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Voor de sector in online learning voegen wij iets speciaals toe, omdat we frisse blikken en verdieping bieden, die je inspireren om nieuwe verbindingen te leggen en ideeën uit het ene werkveld toe te passen op jouw eigen werkveld. Het platform is inclusief gemaakt, waar ruimte is voor iedereen. Dit zie je terug in de ruimte representatie van contributors waar je van kunt leren.

Focus op waarom, niet wat - Skills zijn super belangrijk, maar het leren van meer skills is niet per se wat je nodig hebt als je jezelf wil ontwikkelen. Juist de focus op waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren of waarom succesvolle ondernemers bepaalde keuzes maken geven je de inzichten en mindset die je nodig hebt om zelf richting te geven aan jouw bedrijf.

Diversiteit - Diverse input is het allerbelangrijkst om je brein fris en scherp te houden. Niet meer van hetzelfde, maar meer van iets nieuws. Je brein legt continu paadjes af. Maar je brein is lui en legt het liefst altijd dezelfde paadjes af, lekker vertrouwd. Pas als je input krijgt die je niet eerder gezien of gehoord hebt of simpelweg nooit aan gedacht, gaat je brein in een actieve modus en legt het nieuwe paadjes af. Ofwel, nieuwe connecties en oplossingen die ons als maatschappij verder helpen.


Wat onze eerste gebruikers zeggen:
'Futureness inspireert en brengt verdieping in je ontwikkeling door je te laten leren van een unieke groep collaborators met ieder een eigen invalshoek'.

‘Het abonnement op Futureness is echt een cadeautje aan mezelf om me op een fijne manier breder te ontwikkelen.'

'Zo verfrissend om zwarte en LGBTQ+ mensen vertegenwoordigd te zien als experts van hun eigen vak op het gebied van ondernemerschap en inclusiviteit.'

‘Goed in beeld gebracht. Duidelijke opdeling in brokjes, is fijn en overzichtelijk. Verdiepend, ik denk dat jullie een goede interviewer hebben’.
Bijdrage aan een betere wereld Futureness is ontwikkeld zodat we het volgende neer kunt gaan zetten. Niet meer van hetzelfde, maar meer van iets nieuws. Dat is hoe iedereen echt waarde toe kan voegen aan deze wereld.

Daarom focussen we op mindset en onbewust leren: Onze contributors leren je niet letterlijk hoe je moet doen wat zij doen, maar hoe ze daar gekomen zijn. Zodat jij, met die inzichten, iets nieuws kunt gaan creëren. Daarnaast staan onze zorgvuldig geselecteerde contributors met twee benen in 2020 waardoor we inclusief, woke en sociaal gedreven zijn.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Ja, er zijn genoeg online leerplatformen waar je een skill-cursus kunt volgen.

Ja, er zijn genoeg influencers die een voortrekkersrol op social media vervullen die je kunt volgen.

Ja, er zijn genoeg plekken waar je (gratis) video's kunt bekijken.

en ja, er zijn reeds platforms waar je masterclasses over verschillende onderwerpen kunt volgen.Maar...
- Futureness is een platform gefocussed op mindset, niet skillset.
- De contributors die wij selecteren brengen in hun class de diepgang die je op social media niet zult krijgen
- De kwaliteit van de producties is erg hoog
- De onderwerpen bevatten de thematiek waar we als maatschappij nu mee worstelen: Inclusief leiderschap, identiteit, gender equity.
- En de classes zijn in het Nederlands, niet in het Engels.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact