Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Frisian Motors

Leffert elektrische transporters

Bedrijfsnaam Frisian Motors
KvK Nummer 55341268
Website https://www.frisianmotors.com/
Beschrijving onderneming Frisian Motors uit het Friese Bakkeveen fabriceert en assembleert elektrische voer- en werktuigen voor particulier en professioneel gebruik. Sinds 2010 is Frisian Motors hiermee de eerste fabrikant in Europa die zich volledig richt op het ontwerpen en produceren van 100% duurzame machines
Naam innovatie Leffert elektrische transporters
Beschrijving innovatie Je vrijwel geruisloos, milieuvriendelijk en zonder plaatselijke uitstoot verplaatsen op ruwe terreinen, strand, bos of juist indoor. Dat maakt de volledig elektrische Leffert FM-50 van Frisian Motors mogelijk. De Lefferts werkvoertuigen worden geassembleerd in onze Nederlandse fabriek. Deze 100% elektrische aangedreven voertuigen zijn stoer en stevig gebouwd. Bovendien is de functionaliteit enorm groot.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Door de inzet van de Leffert transporter serie kan men op vele type terreinen en voor verschillende doeleinden zich elektrisch verplaatsen.
Bijdrage aan een betere wereld Door de elektrische motor heeft men geen plaatselijke uitstoot van schadelijke stoffen. Hierdoor kan er op bouwprojecten en in de natuur zonder schade aan natuur of mens gewerkt en gereden worden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Met enkele type voertuigen Is Frisian Motors de enige in Europa die dit enkel elektrisch aan biedt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact