Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

EventInsight BV

LetsGetDigital

Bedrijfsnaam EventInsight BV
KvK Nummer 74795597
Website www.eventinsight.io
Beschrijving onderneming Wij verbeteren (zakelijke) events! Dit doen wij door het stimuleren van interactie en het genereren van data inzichten. Hierdoor worden evenementen voor sponsoren en deelnemers waardevoller waardoor ze het jaar erop weer terugkomen en de event organisatie het evenement kan laten groeien.

Op dit moment geven wij ook veel evenementen digitaal met het platform letsgetdigital.io. Middels LetsGetDigital willen wij evenementen toegankelijk maken voor iedereen, zonder negatieve voetafdruk voor het milieu.
Naam innovatie LetsGetDigital
Beschrijving innovatie LetsGetDigital is de digitale evenementen locatie.

Bij LetsGetDigital staat ervaring centraal. Dit platform is niet te vergelijken met Zoom, Teams of andere standaard webinar software. Dit platform neemt je mee naar een echt event en nadat je een event via LetsGetDigital hebt bezocht heb je het gevoel alsof je op een echt event bent geweest.
Website innovatie www.letsgetdigital.io
Noodzaak en belang van deze innovatie Internationale congressen worden nu toegankelijke gemaakt. Er zijn geen dure vliegtickets en/of hotels meer nodig.

Tijdens COVID-19 heeft de ontwikkeling van dit platform een snelle vlucht genomen, en we zien nu al dat een groot gedeelte van onze partners besloten heeft om de fysieke vorm van hun evenementen permanent in afgezwakte vorm door te laten gaan.
Bijdrage aan een betere wereld Kennis wordt voor iedereen toegankelijk. Voorheen konden studenten en/of start-ups bijvoorbeeld moeilijk naar grote internationale congressen gaan en dat is door deze innovatie mogelijk.

Tevens zorgt LetsGetDigital ervoor dat mensen met elkaar samenkomen zonder dat de wereld qua uitstoot van het reizen op een negatieve manier wordt belast.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel LetsGetDigital zit 100% op ervaring en koppelt verschillende communicatie software aan elkaar. Dus in plaats van dat wij een webinar dienst zijn (de zaal van een locatie), zijn wij een overkoepelend systeem (de event locatie) die alles aan elkaar knoopt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact