Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Even-Tijdcentrum v.o.f.

Duurzame klokken

Bedrijfsnaam Even-Tijdcentrum v.o.f.
KvK Nummer 09049833
Website https://www.klokkenconcurrent.nl
Beschrijving onderneming Klokkenconcurrent is een specialist in nieuwe klokken met een wisselend en continu uitbreidend aanbod van meer dan 900 exemplaren. In principe kan men hier alle soorten klokken en wekkers vinden in vrijwel alle formaten, kleuren en uitvoeringen. Denk aan mechanische klokken en quartz (op batterij) klokken. Of klokken met of juist zonder slinger. Met een modern of antiek uiterlijk. Wat de klokken echter alle gemeen hebben is dat het kwaliteitsklokken zijn van vooraanstaande merken, voornamelijk uit Duitsland en Nederland. Achter de webshop zit Even-Tijdcentrum v.o.f. Dit is een gediplomeerd klokkenbedrijf met ruim 35 jaar ervaring. Even-Tijdcentrum v.o.f. selecteert met zorg de klokken die zij wil aanbieden.
Naam innovatie Duurzame klokken
Beschrijving innovatie Klokkenconcurrent blijft zich inzetten voor een lange levensduur van klokken ook na de garantieperiode van twee jaar. Klanten kunnen dus ook na die periode een beroep blijven doen op Klokkenconcurrent omdat zij niet alleen verkoper is maar tevens een gediplomeerd klokkenmaker.
Website innovatie https://www.klokkenconcurrent.nl/klokken...
Noodzaak en belang van deze innovatie Na decennia van 'wegwerp klokken' van Nederlandse warenhuizen en discount stores is het tijd om weer terug te gaan naar kwaliteit, die de tand des tijds zal doorstaan.

Klokkenconcurrent is er bijna altijd in geslaagd om een klok aangedragen voor reparatie terug in werkzame staat te krijgen. Een van de redenen waarom dit vaak alleen hier mogelijk is, is omdat Klokkenconcurrent nauwe banden heeft met veel van de klokkenfabrikanten, waaronder buitenlandse leveranciers zoals onder meer fabrikanten in het Duitse Zwarte Woud. Deze fabrikanten kunnen Klokkenconcurrent helpen aan hele specifieke onderdelen die men nergens anders vindt. Door een ruime voorraad aan onderdelen te hebben geeft dit meer mogelijkheden bij het repareren van een klok.
Bijdrage aan een betere wereld Klokkenconcurrent draagt haar steentje bij door binnen haar domein consuminderen aan te moedigen. Consuminderen is zowel goed voor de portemonnee als het milieu.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Klokkenconcurrent is de enige klokken specialist in Nederland die een dergelijke lange garantieperiode hanteert en tevens ook daadwerkelijk de verkochte klok zelf kan repareren binnen of buiten de garantieperiode mocht dit nodig blijken. Alle klokken die verkocht worden in de webshop kan Klokkenconcurrent op deskundige wijze repareren. Daarnaast gaat Klokkenconcurrent nog een stap verder en biedt ook de mogelijkheid voor klokken die elders zijn aangeschaft om deze te repareren of een vervanging van bijv. het uurwerk te leveren. Dit geldt voor zowel antieke als moderne exemplaren. Hierdoor hoeft een klok niet compleet vervangen te worden waardoor dit voor een veel duurzamere klok zorgt die soms wel meerdere generaties mee kan gaan.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact