Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Eurospares EMT BV

Harmonicaschraag

Bedrijfsnaam Eurospares EMT BV
KvK Nummer 16082421
Website www.eurospares.nl
Beschrijving onderneming Maken van hulpmiddelen/rijdend/op-maat-gemaakt materiaal op vrijwel iedere werkvloer. Denk hierbij aan ons geheel eigen product Harmonicaschraag en ons modulair systeem te bouwen karren ( karren, magazijnkarren, batchkarren, onderdelenkarren, orderpickkarren, werkkarren etc. etc.)
Naam innovatie Harmonicaschraag
Beschrijving innovatie Schraag op wielen, in en uit te klappen van 24cm tot 150cm of 300cm, in hoogte verstelbaar, met een belasting per type van 125kg tot 750kg. Harmonicaschraag heeft een beschermd modelrecht en product registratie via Duitsland om namaak tegen te gaan.
Website innovatie https://www.youtube.com/channel/UCUCkC5t...
Noodzaak en belang van deze innovatie Hulpmiddel voor iedere werkvloer, voor de Zzp-er tot de medewerkers in de zware industrie, altijd een kar, werkbank werkkar bij de hand, niet nodig inklappen en opgeruimde werkplek, net visitekaartje voor de locatie, door hoogte verstelling ideaal voor het werken op hoogte: ergonomie op de werkplek dus (vermindering rug schouderklachten, door zijn eigen wielen verrijdbaar dus niet te hoeven tillen. Door een ieder te kunnen gebruiken, geen specifieke doelgroep, maar door zijn mobiliteit, draagvermogen, capaciteiten voor iedereen een oplossing.
Bijdrage aan een betere wereld Betere makkelijkere manier van werken, duurzaam, eenvoudig in gebruik, maar altijd datgene bij je wat je nodig zou moeten kunnen hebben.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Deze uitvoering is geheel nieuw, harmonicaschraag in principe geen bestaand product, naam ook niet bekend. Door de uitvoering en gebruik gemak een product waar je mee leert werken , eenmaal gewend kun je absoluut niet meer zonder. Je zou kunnen zeggen dat er een soortgelijk product bestaat, daar zitten alleen een aantal essentiƫle fouten in, die gemaakt hebben dat product nooit een succes is geworden, prijstechnisch zijn deze gelijk aan onze Harmonicaschraag, qua uitvoering dusdanig anders dat het eigenlijk niet te vergelijken is, niet te stellen is, dat dit een zelfde soort product is.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact