Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Easy Import

BPM calculator

Bedrijfsnaam Easy Import
KvK Nummer 58171002
Website https://easyimport.nl/
Beschrijving onderneming Easy Import ondersteunt ondernemers en particulieren met het importeren van een auto uit het buitenland.
Naam innovatie BPM calculator
Beschrijving innovatie De BPM rekenmachine van Easy Import helpt mensen die een auto willen importeren om de meest gunstig mogelijke belasting van personenauto's en motorrijwielen te vinden. Er zijn namelijk meerdere methodes die toegestaan zijn door de Nederlandse Belastingdienst om deze te berekenen. Door een aantal gegevens van de auto die men op het oog heeft in te voeren in de calculator kan men binnen een ogenblik een inschatting verkrijgen van de BPM die gemoeid zal gaan bij de invoer.
Website innovatie https://easyimport.nl/bpm-berekenen-aang...
Noodzaak en belang van deze innovatie De BPM calculator van Easy Import is geheel kosteloos en vrijblijvend te gebruiken. Het bespaart auto kopers veel tijd en tevens kosten dankzij de lagere BPM berekening.
Bijdrage aan een betere wereld Auto consumenten zullen niet langer te veel belasting afdragen aan de Belastingdienst, volledig binnen de regels van de Belastingdienst zelf. Boetes en naheffingen zullen voorkomen worden door gedegen berekening d.m.v. de calculator.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn reeds diensten van auto importeurs waarbij een specialist handmatig kijkt naar een situatie. De calculator van Easy Import is volledig automatisch en behoeft geen handwerk.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact