Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Easee BV

Online oogmeting

Bedrijfsnaam Easee BV
KvK Nummer 65846753
Website easee.online
Beschrijving onderneming Easee BV is een ISO 13485 gecertificeerde ontwikkelaar van software medische hulpmiddelen met als belangrijkste focus de ontwikkeling van online oogtesten.
Naam innovatie Online oogmeting
Beschrijving innovatie Easee heeft de eerste en enige CE gecertificeerde en klinisch bewezen online oogmeting ontwikkeld. Met deze technologie kunnen mensen thuis hun ogen meten. Het enige dat ze hiervoor nodig hebben is een laptop en een smartphone en 3 meter ruimte.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie A)Met de implementatie van de thuis test in de zorg kunnen wachttijden voor oogzorg terug worden gedrongen, kosten bespaard en kwaliteit verhoogd. In de thuiszorg hebben 20% van de ouderen niet gediagnosticeerde zichtproblemen. Met de thuistest kunnen deze ouderen op tijd hulp krijgen en daarmee vallen, depressie en botbreuken voorkomen.
B)De implementatie van de online optometrist accelereert digitale transformatie in de optiek markt. Omdat de klant niet meer verplicht is om naar een winkel te gaan voor een oogmeting kunnen online spelers marktaandeel winnen met meer concurrentie, innovatie en lagere prijzen tot gevolg.
Bijdrage aan een betere wereld 4.3 Miljard mensen in de wereld zien niet goed. Dit aantal gaat de komende 30 jaar exponentieel toenemen door een sterke toename in bijziendheid, ouderdomsverziendheid en staar. Met de easee online oogmeting zorgen we dat de toegang tot een oogmeting en oogzorg verbeterd en voorkomen we dat miljarden mensen visueel gehandicapt achterblijven.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De gepatenteerde technologie van easee is uniek en easee is de enige in de wereld die een gecertificeerde en klinisch bewezen online oogmeting aanbied.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact