Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

ECO Wheat - Straws

Tarwe Wegwerp Lepeltjes & Tarwe Wegwerp Rietjes

Bedrijfsnaam ECO Wheat - Straws
KvK Nummer 73901350
Website https://wheat-straws.com
Beschrijving onderneming Momenteel bieden wij milieuvriendelijke tarwe oplossingen omtrent rietjes. Wij zijn momenteel bezig met de ontwikkeling van een nieuw product. Evenals de rietjes gemaakt van tarwe en het zal net als de rietjes dienen als milieuvriendelijke oplossing voor enkel gebruikte plastic wegwerp items.
Naam innovatie Tarwe Wegwerp Lepeltjes & Tarwe Wegwerp Rietjes
Beschrijving innovatie Het vervangen van plastic single used items door middel van tarwestengels, dit is de meest milieuvriendelijke oplossing voor rietjes en lepeltjes.

Zo nemen we het agrarisch restafval weg in de landbouwsector. Zo hoeven we geen lepeltjes of rietjes te fabriceren met grote machines, of zoals papieren rietjes, achteraf te verwerken waar veel koolstofmonoxide uitstoot aan te pas komt. Zo verplaatsen we het probleem NIET van onze zee├źn naar onze atmosfeer en bieden we onze bodem een voedingstof na al ons drinkplezier.

De rietjes en lepels zijn een oplossing voor de alternatieven die allemaal mankementen hebben. Zo veranderd hout smaak of laat papier (zoals bij de rietjes) schilfertjes achter in het drinken.

Wij hebben aan alle facetten gedacht en ervoor gezorgd dat we aan alle standaards en eisen voldoen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De gehele maatschappij zal hierdoor bijdragen aan een schoner milieu, van banken tot bouwvakkers. Allemaal gebruiken we dagelijks koffielepeltjes.
Bijdrage aan een betere wereld Omdat wij 3 maal koolstofmonoxide uitstoot overslaan pakken we het probleem aan bij de daadwerkelijke bron. Eerst bij de productie van rietjes, dan bij het verwerkingsproces van rietjes en we voorkomen dat boeren de waardevolle tarwestengels verbranden en voorkomen dus dat hier koolstofmonoxide bij vrij komt. Win-win-win als je het ons vraagt.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het product tarwe bestaat al eeuwen maar het specifieke product tarwe drink rietjes pas enkele jaren. Dit is dat ook niet niet. Echter zijn de lepeltjes een innovatie in de markt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact