Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Docufiller

Nieuwe emailing techniek

Bedrijfsnaam Docufiller
KvK Nummer 66432952
Website www.docufiller.nl
Beschrijving onderneming Docufiller is grafische SAAS software. Gebruikers zonder grafische achtergrond of -ervaring, kunnen heel gemakkelijk, en onbeperkt, geheel in de huisstijl, zelf communicatiemiddelen opmaken, aanpassen, delen en publiceren. Alle grafische technische kennis die je nodig hebt zit al in Docufiller. Voor ons online opmaakprogramma heb je alleen een internetverbinding nodig. Altijd en overal toegang tot al je communicatiemiddelen.
Naam innovatie Nieuwe emailing techniek
Beschrijving innovatie Unieke vormvrijheid in e-mailings dankzij nieuwe techniek.Docufiller heeft een nieuwe techniek ontwikkeld zodat je rechtstreeks vanuit het opmaken van je html mailing een afbeelding plaatst in de vorm die jij vooraf bepaalt. Denk daarbij aan afbeeldingen met of zonder tekst in het huisstijl lettertype, met achtergrondkleur eromheen, een afgeronde hoek, noem het maar.
Website innovatie https://www.docufiller.nl/blog/unieke-vo...
Noodzaak en belang van deze innovatie Tot nu toe werd de huisstijl in e-mailings sterk beperkt, door het alleen kunnen gebruiken van rechthoekige foto's en afbeeldingen. Door deze ontwikkeling kunnen organisaties veel beter gebruik maken van e-mailings vanuit de visualisatie van merk en huisstijl. Docufiller doorbreekt daarmee de merkgebonden beperkingen die verbonden zijn aan HTML-/e-mailings.
Bijdrage aan een betere wereld E-mailings zijn van MVO-perspectief, een goed instrument om met stakeholders te communiceren. Omdat dankzij deze Docufiller technologie HTML-/e-mailings een nog volwaardiger communicatiemiddel worden, levert Docufiller daarmee een bijdrage aan MVO, daarmee aan een betere wereld.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Waarschijnlijk is vormvrijheid in HTML-software een wereldprimeur. Voor zover wij hebben kunnen nagaan, kan geen enkele concurrent dit aanbieden. Een overigens 100% Nederlandse ontwikkeling, 100% brainport area.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact