Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Divitel BV

Divitel Platform

Bedrijfsnaam Divitel BV
KvK Nummer 08075305
Website www.divitel.com
Beschrijving onderneming Gebaseerd op meer dan 20 jaar gerichte en onafhankelijke expertise op het gebied van videodomeinen, is het onze missie om video en TV diensten snel te kunnen veranderen, beter en gemakkelijker te bedienen te maken zodat ze hun concurrentievermogen en winstgevendheid kunnen verhogen. Met klanten over de hele wereld is Divitel een partner voor alles wat met video te maken heeft. We bieden geavanceerde technologie, consultancy, deployment en operatie oplossingen en diensten aan, variërend van OTT tot IPTV en DVB-T tot -S. We ondersteunen kabelaanbieders, internetproviders, omroepen en contenteigenaren met een gegevensgestuurde aanpak die voorspellende automatisering mogelijk maakt en de winstgevendheid en efficiëntie verhoogt. Divitel heeft zijn eigen ISO27001-gecertificeerde operationele centrum in Apeldoorn, van waaruit Divitel op afstand de dagelijkse video en TV diensten van klanten uitvoert.
Naam innovatie Divitel Platform
Beschrijving innovatie Het gaat om een combinatie van menselijke kennis op het gebied van video delivery, bewezen processen en verschillende technology componenten. Met deze drie componenten creëren we een videodienst die perfect aansluit bij het bestaande ecosysteem van de klant en zorgt het voor aanzienlijke verbetering in kwaliteit en efficiëntie. Dit is de reden dat Divitel recentelijk door het World Economic Forum benoemd is tot Global Innovator.

Vanuit verschillende monitoring locaties binnen het video delivery ecosysteem verzamelen we alle mogelijke data. Onze experts correleren, interpreteren en vertalen deze data continu naar inzichten en coderen hun kennis vervolgens in workflows. Deze inzichten en automatische workflows worden vervolgens vertaald in alerts en dashboards die de gezondheidsstatus van het systeem monitoren en engineers alarmeren in geval van een storing. De oplossing wordt geïmplementeerd met gebruik van cloud computing en vertoont een aanzienlijke verbetering in operationele efficiëntie, reactiesnelheid en milieu-impact: 80% snellere analyse van de hoofdoorzaak, 65%, minder tickets, 50% snellere gemiddelde tijd om te herstellen, 40% toename in first time right en een CO2-reductie van 60%.
Website innovatie https://divitel.com/about-us/
Noodzaak en belang van deze innovatie Europese kleine en middelgrote operators staan onder hoge prijsdruk en verliezen terrein aan grote Amerikaanse media. Hun operaties worden steeds complexer en bijna onmogelijk te onderhouden zonder te investeren in de extra middelen die nodig zijn om de dagelijkse operationele branden te blussen. Met onze oplossing kan dit segment de efficiëntie en servicekwaliteit verhogen tegen minimale kosten. Ze zullen kunnen concurreren en relevant blijven terwijl ze cultureel diverse inhoud leveren aan hun lokale kijkers en dit op een meer ecologisch duurzame manier doen, minder energie verbruiken en minder CO2 uitstoten.
Bijdrage aan een betere wereld De vierde industriële revolutie, die wordt gekenmerkt door de versmelting van de digitale, biologische en fysieke werelden, en het toenemende gebruik van technologische vooruitgang, verandert fundamenteel de manier waarop we leven en de manier waarop veel industrieën over de hele wereld opereren. Onze unieke benadering van videolevering geeft vorm aan deze overgang en revolutioneert de wereld van media en entertainment. We stellen onze klanten niet alleen in staat om te voldoen aan de veranderende eisen van kijkers. Ook hebben we een positief effect op de manier waarop mensen in de media- en entertainmentindustrie werken, hoe en wat mensen kijken (content diversiteit) en op het energieverbruik en de CO2-uitstoot. We helpen ook het vertrouwen tussen spelers te vergroten en hebben een aanzienlijke impact op de lokale en wereldwijde mediaketen.

Ons doel is om mensen te helpen gedijen door hen in staat te stellen constant te veranderen, waardoor videolevering sneller, beter en gemakkelijker wordt.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Niemand anders is in staat onze twintig jaar kennis en kunde van het specifieke proces van video delivery toe te passen. Alle door ons opgedane kennis bij het managen van verschillende diensten is te vinden in 1 platform. Het is voor het eerste keer dat er een partij is die deze menselijke kennis omzet naar automatische processen specifiek voor dit vakgebied.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact