Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

DialogueTrainer

DialogueTrainer

Bedrijfsnaam DialogueTrainer
KvK Nummer 66655404
Website http://www.dialoguetrainer.com
Beschrijving onderneming DialogueTrainer ondersteunt leerprocessen in interpersoonlijke communicatie, via een online simulatieplatform. We bieden dit platform en content in de vorm van simulaties rond uitdagende gesprekken en nieuwe gespreksmethodieken, bijvoorbeeld slecht nieuws, omgaan met emoties en agressie, motiverende gespreksvoering en leiding geven.
Naam innovatie DialogueTrainer
Beschrijving innovatie Online gesprekssimulaties waardoor mensen in een veilige omgeving kunnen oefenen met uitdagende situaties. Situaties zijn herkenbaar, inclusief het verloop van het gesprek. Door scores en feedback krijgen deelnemers inzicht in hun sterke kanten en leerpunten. Scores geven trainers en managers inzicht in krachten en leerbehoeften in hun organisatie.
Website innovatie www.dialoguetrainer.com/demo
Noodzaak en belang van deze innovatie Mede door Corona neemt online leren een vlucht. Daarbij gaan bedrijven steeds meer kijken naar wat een online opleiding moet doen. Bij gesprekken bestaat een grote afstand tussen weten en kunnen, daardoor is er geen alternatief voor simulatie. DialogueTrainer is momenteel het enige, binnen bestaande leeromgevingen in te bedden platform waarop je volledige gesprekken kunt oefenen.
Bijdrage aan een betere wereld Meer en beter met elkaar communiceren is de oplossing voor alle intermenselijke problemen. en als we intermenselijke problemen oplossen, kunnen we ons veel effectiever richten op lange termijn uitdagingen waar we als mensen invloed op hebben. Van oplossen van pandemie├źn, tot klimaat.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel DialogueTrainer is in 2013 gestart aan de UU om grote groepen studenten te trainen in gesprekken. Door onderzoek hebben we massa's mensen overtuigd van de effectiviteit van simulaties. Dit levert ons nu commercieel succes op, waarbij juist de combinatie van ondernemerschap en onderzoek maakt dat we ver vooruit lopen op concurrentie. Gesprekken worden gestuurd door emotie en juist daar maken we werk van.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact