Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

De Paarse Keizerin

Test team seksspeeltjes

Bedrijfsnaam De Paarse Keizerin
KvK Nummer 53343859
Website https://www.depaarsekeizerin.nl
Beschrijving onderneming De Paarse Keizerin is een website over liefdevolle aandacht en intimiteit, samen genieten. Voor iedereen die een leven lang gepassioneerd wil liefhebben en zich er bewust van is dat je aandacht moet besteden aan je liefdesleven en vernieuwing moet blijven opzoeken. De Paarse Keizerin wil graag inspireren tot fantaseren, lachen en experimenteren.
Naam innovatie Test team seksspeeltjes
Beschrijving innovatie Producten aangeboden in de webshop van De Paarse Keizerin worden onderworpen aan een kritische blik van haar eigen testpanel.

Wanneer een product niet voldoet, op vlak bevrediging, maar nog belangrijker de veiligheid van het materiaal, zal dit product op de website komen, op de 'door ons afgewezen' pagina, zodat consumenten kunnen zien, waarom dit product beter niet aangeschaft kan worden.
Website innovatie https://www.depaarsekeizerin.nl/winkel/d...
Noodzaak en belang van deze innovatie Meer transparantie in de wereld van seksspeeltjes. Consumenten vinden sneller en makkelijker een speeltje of attribuut dat effectief is en bij hun past.

Voorkomt teleurstellende aankopen. Bijvoorbeeld speeltjes die te veel lawaai maken, die pijn doen, niet effectief zijn of te snel kapot gaan.

Belangrijker nog, producenten van speeltjes en accessoires ontmoedigen om producten te vervaardigen die ftalaten of parabenen bevatten. Dit zijn in potentie schadelijke stoffen voor de menselijke gezondheid en welzijn, en zijn absoluut niet noodzakelijk voor de productie. Diverse onderzoeken hebben laten zien dat ftalaten gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid. In 2005 is er al een Europees verbod gekomen op ftalaten in kinderspeelgoed. Helaas zijn er vandaag de dag nog steeds op de Europese markt redelijk wat producten voor volwassenen die ftalaten en andere risico weekmakers bevatten. Door deze producten mee te nemen op een soort 'wall of shame' pagina, hopen we tevens consumenten hierin kennis bij te brengen, zodat zij een bewustere keuze kunnen maken bij aanschaf van speeltjes en accessoires.
Bijdrage aan een betere wereld Fabrikanten van vibrators en andere seks speeltjes zijn aan weinig regelgeving zijn gebonden. Zij hoeven niet op te geven van welke materialen hun producten zijn gemaakt. Zij hoeven niet aan te geven dat een seksspeeltje schadelijke materialen, zoals ftalaten, bevat. In feite hoeven fabrikanten van seks speeltjes weinig te vertellen en mogen ze veel beweren, behalve dat hun producten genezen of helpen bij het behandelen van een ziekte of gezondheidsprobleem.

Het is dus zo dat bedrijven niet altijd duidelijk en eerlijk zijn over de materialen die ze in hun producten. Dit wilt De Paarse Keizerin terugbrengen door producenten ter verantwoording te roepen en test resultaten te delen met consumenten.

Consumenten doen minder miskopen en vinden sneller het speeltje dat hun specifieke wensen kan voldoen.

In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er is geen andere erotiek webshop in Nederland die een dergelijke 'door ons afgewezen pagina' hanteert. De uitgebreide keuring d.m.v. test team is uniek.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact