Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Cycloon Post & Fietskoeriers

Het bedrijf Cycloon

Bedrijfsnaam Cycloon Post & Fietskoeriers
KvK Nummer 05084495
Website www.cycloon.eu
Beschrijving onderneming Cycloon is dé groene en sociale bezorgexpert. Geboren uit passie voor fietsen en het milieu, bezorgen wij post en pakketten door heel Nederland. Op de fiets, aangedreven door bruine boterhammen. De ontwikkeling van onze mensen vinden wij minstens zo belangrijk! Daarom bieden wij collega’s zonder én met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek om - persoonlijk en in hun werk - te kunnen groeien.
Naam innovatie Het bedrijf Cycloon
Beschrijving innovatie Het bedrijf zorgt ervoor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een volwaardige baan krijgen en soms zelfs uiteindelijk helemaal geen afstand meer hebben. Daarbij dragen we bij aan duurzame / groene doelstellingen door onze pakketten op de fiets te bezorgen. Door samen te werken met partners kunnen we landelijke dekking bieden. We willen Nederland steeds groener fietsen. Zie ook Fietskoeriers.nl voor onze pakketdienst.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Het is in ieders belang minder met de auto te doen. Daarom bezorgen wij pakketten op de fiets. Zo verminderen we CO2-uitstoot en verminderen we het autoverkeer in de (binnen)stad. En door het bieden van werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zorgen we voor een goede dagbesteding voor hen.
Bijdrage aan een betere wereld Wij geloven in de kracht van mensen om het verschil te maken. Door het iedere nieuwe dag beter te doen dan de vorige kunnen we de wereld samen een beetje mooier maken.

Het is de missie van Cycloon om de bezorgmarkt in beweging te brengen, zodat deze schoner en socialer wordt. We willen verbeteringen realiseren, voor onszelf, onze klanten en de maatschappij. Daardoor durven we dingen anders te doen. Wij laten zien dat het kan! Er werken bij ons veel mensen met een (voormalige) afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit Cycloon worden zij goed begeleid, zodat zij persoonlijk en in hun werk kunnen groeien. Een deel van deze collega's stroomt zelfs helemaal door naar een reguliere baan (als het even kan binnen Cycloon natuurlijk)!
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn de grootste fietskoeriersorganisatie in Europa.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact