Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Coqtales

Interactieve mannelijke strip show

Bedrijfsnaam Coqtales
KvK Nummer 71968385
Website https://www.coqtales.com
Beschrijving onderneming Coqtales is de eerste volledig mannelijke strip show van Nederland. Wekelijks zitten er meer dan 200 uitzinnige vrouwen in de zaal voor een zinnenprikkelend interactief spektakel gegeven door een bont gezelschap van professionele strippers van over de hele wereld.
Naam innovatie Interactieve mannelijke strip show
Beschrijving innovatie Strippen zou meer moeten zijn dan een optreden waarbij een gespierde man zijn kleding uittrekt. Dit is niet het soort show waarbij men rustig kan gaan zitten en kijken. Coqtales is een volledig interactieve mannelijke strip show. Vrouwen mogen wanneer zij dit willen het podium opklimmen en strippers benaderen. Toeschouwers worden aangemoedigd om mee te zingen en dansen tijdens de show.

Door middel van Coqtales Dollars kunnen de vrouwen extra persoonlijke aandacht verzoeken aan de strippers. Aangezien er in Nederland geen 1 en 2 Euro biljetten zijn, heeft Coqtales de perfecte oplossing bedacht, namelijk Coqtales Dollars. Deze zijn inwisselbaar voor 1 euro per stuk en kunnen gegeven worden aan een stripper als fooi zijnde.
Website innovatie https://www.coqtales.com/stripper-vrijge...
Noodzaak en belang van deze innovatie Vrouwen mogen gevierd worden, verleid worden en hun diepste verlangens mogen worden bevrijd. Coqtales is de eerste mannelijke show van Nederland die hierop inspeelt. We wensen allemaal een onvergetelijk vrijgezellenfeest, verjaardag of meidenavond. Dankzij Coqtales is dit mogelijk.
Bijdrage aan een betere wereld Er was al genoeg entertainment te vinden voor mannen in Amsterdam. Met de Coqtales strip show is er nu ook eindelijk een uitlaatklep voor de dames. Coqtales is een geweldige plek om te relaxen, los te laten, wild te doen en plezier te hebben. Omdat iedereen in een fijne bubbel zit, is het de plek om frustraties naar de buitenwereld te vergeten. De logica waarom vrouwen naar een mannelijke stripclub willen is vrij duidelijk. Deze mannen entertainen de vrouwen zonder dat zij ergens aan vast zitten. Vrouwen kunnen samen swingen met de mannen en een heerlijke tijd hebben. Maar als zij weer naar huis gaan kan dat zonder enig probleem. Vrouwen zijn compleet de baas over de situatie, dit zorgt er namelijk voor dat de mannelijke stripshow nog leuker is.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Strip shows bestaan al geruime tijd in Las Vegas, Verenigde Staten. Coqtales is de eerste volledig mannelijke strip show van Nederland. Wat Coqtales verder uniek maakt in eigen land is de interactie tussen toeschouwers en de strippers.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact