Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Colourful Lifestyle

Dalicious pure indulgence pure goodness

Bedrijfsnaam Colourful Lifestyle
KvK Nummer 70960399
Website www.dalicious.nl
Beschrijving onderneming Colourful Lifestyle ontwikkelt, produceert en verkoopt een natuurlijke en pure verwennerij Dalicious.
Naam innovatie Dalicious pure indulgence pure goodness
Beschrijving innovatie Dalicious is een pure verwennerij gemaakt van 4 plantaardige ingrediënten, zonder toevoegingen. In de vorm van een mini reep van 15 gram. Gemaakt van voedzame ingrediënten uit de natuur; Dadel, zonnebloempit en 2 specerijen per smaak. Om iedere dag van te genieten bij koffie, thee, na school. Voor groot en klein. Glimlach gegarandeerd.

Smaak, textuur, 100% plantaardige / vegan ingrediënten en portiegrootte/vorm zijn unieke eigenschappen van Dalicious. Met gemiddelde kcal van 60.

Smaken Crunchy Choco en Cinnamon Coconut.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Wij vinden dat je iedere dag moet kunnen genieten van echt lekker eten.

Met Dalicious mini reep laten we zien dat mini = maxi bevrediging geeft en dat genieten van pure, onbewerkte ingrediënten zorgt voor een dikke glimlach en bruikbare energie. Voor geest en lichaam. En bij jong en oud.


Eten gemaakt van pure, plantaardige en onbewerkte ingrediënten. Lekker en voedzaam, zoals eten bedoeld is. Dit geldt net zo goed voor iets lekkers tussendoor.

0% toevoegingen: vrij van droge/goedkope vulstoffen, siropen, aroma's, toegevoegde suikers, emulgatoren, stabilisatoren, oliën. Gewoon niet nodig.Bijdrage aan een betere wereld We geven de consument de positieve ervaring van de kwaliteit van (slechts) 4 plantaardige ingrediënten zonder toevoegingen; 'genieten' en ' bevrediging' door het eten van een optisch kleine snack die toch voedzaam is, vooral heel erg lekker en plantaardig gemaakt .

Plantaardig, terug naar de natuur. Onbewerkt. 0 Toevoegingen. Puur. Mini reep. Gemiddeld 60 kcal.

Puur en natuurlijk, met een flinke dosis aandacht voor de ingrediënten en receptuur is de nieuwe standaard.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Dalicious is het tussendoortje waarvan je geniet. En tegelijkertijd geest en lichaam voedt en voorziet van voldoende energie.
Een smaakvolle, pure en voedzame mini reep, 15 gram. Size matters.

Een smakelijk cadeau, voor ieder moment, voor groot en klein.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact