Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Coffee IT

Zakelijke VoIP applicaties

Bedrijfsnaam Coffee IT
KvK Nummer 72465646
Website https://coffeeit.nl/
Beschrijving onderneming App ontwikkelaar Coffee IT helpt veelbelovende mobiele concepten te vertalen naar betrouwbare en succesvolle digitale oplossingen.

Coffee IT is specialist in het ontwikkelen, ontwerpen en onderhouden van apps met een technische uitdaging voor alle platformen. Als fullservice ontwikkelaar realiseren ze de digitale ambities van grote opdrachtgevers zoals Roompot of Deloitte tot ambitieuze scale-ups.

Specialisme: VoIP en IoT
Ervaring met: blockchain, indoor navigatie, Bluetooth (BLE), SIP, VoIP en turn-by-turn navigatie.
Naam innovatie Zakelijke VoIP applicaties
Beschrijving innovatie Coffee IT realiseert complexe en gebruiksvriendelijke VoIP platformen. Deze vervangen het traditionele bereikbaarheidsmodel van een organisatie door een maatwerk VoIP app die zakelijke communicatie aanbiedt. Denk hierbij aan bellen, videobellen, conferentiegesprekken, voicemail beluisteren en meer.
Website innovatie https://coffeeit.nl/voip-app-laten-maken...
Noodzaak en belang van deze innovatie VoIP is een relatief nieuwe techniek op het gebied van telecommunicatie. Communicatiemogelijkheden via het internet geven organisaties een grote voorsprong in de digital-first omgeving waarin westerse landen zich inmiddels begeven. VoIP maakt gebruik van een datanetwerk in plaats van reguliere circuit switching bij traditionele telefoons. Het voordeel hiervan is dat er veel minder data wordt gebruikt. Dit kan heel interessant zijn voor veel zakelijke markten. Denk hierbij aan bedrijven die veel gebruik maken van servicecentra’s of veel onderweg zijn: met een VoIP app ben je namelijk via je particulieren smartphone zakelijk bereikbaar.
Bijdrage aan een betere wereld Het technisch veld verandert in ramp tempo en de mogelijkheden nemen daarmee ook toe. VoIP maakt een beter bereikbaarheidsmodel mogelijk waarin bedrijven altijd en overal bereikbaar zijn via een VoIP provider. Zeg gedag tegen circuit switching in traditionele telefoonnetwerken die gebruik maken van 100-jaar oude technologie en omarm de potentie van VoIP applicaties.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Voor het ontwikkelen van maatwerk VoIP applicaties is specifieke technische kennis nodig. Coffee IT is marktleider in Nederland voor het ontwikkelen van gepersonaliseerde mobile VoIP voor de zakelijke markt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact