Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

CHEFSTBL BV

CHEFSTBL

Bedrijfsnaam CHEFSTBL BV
KvK Nummer KvK 78168147
Website www.chefstbl.com
Beschrijving onderneming CHEFSTBL biedt een nieuwe manier van horeca beleving naar de mensen thuis. Op het platform kan je meer dan 40 private chefs en restaurants uit heel Nederland en België boeken om bij je te komen koken. Daarmee zijn wij de eerste, volledig transparante marketplace voor private dining bij mensen thuis.
Naam innovatie CHEFSTBL
Beschrijving innovatie Elk goed restaurant heeft 1 Chef’s Table beschikbaar. De meest exclusieve tafel met kijk op de keuken en extra aandacht van de chef.

Wij brengen deze CHEFSTBL naar de mensen thuis: met een privé kok in jouw eigen keuken, voor een onvergetelijke culinaire ervaring met familie en vrienden.


CHEFSTBL is nu al de grootste private dining marketplace in Nederland. Op ons platform kan je meer dan 40 privé koks boeken om bij je thuis te komen koken.

Executiekracht is onze grootste troef:
Eind april hebben we het idee bedacht,16 juni zijn we live gegaan. En binnen 3 maanden zijn we verdubbeld in het aantal chefs en hebben we al meer dan 1000 mensen door heel Nederland en België culinair laten genieten.

Maar het mooiste zijn de enthousiaste reacties: iedereen vind het een geweldige ervaring en geeft aan vaker een CHEFSTBL te zullen boeken.

Dit spoort onze ambitie alleen maar meer aan om de de grootste private dining marketplace van Europa te worden!
Website innovatie https://www.chefstbl.com/s
Noodzaak en belang van deze innovatie Met CHEFSTBL spelen we in op een massale gedragsverandering Thuis wordt nog centraler voor de hedendaagse consument:
- 45% van de mensen wil vaker thuiswerken, ook na corona.
- 30% van de mensen geeft aan vaker online te shoppen en dit te willen blijven doen.
- Foodconsumptie thuis stijgt dit jaar met €1,8 mlrd.

Waarom dan ook niet de thuis “uit eten” gaan?

Daarnaast geven we zelfstandige professionele chefs een verkoopplatform om zich te profileren zodat zijn zich kunnen focussen op hetgeen ze het liefste doen, koken.

Bijdrage aan een betere wereld Elk goed restaurant heeft 1 Chef’s Table beschikbaar. De meest exclusieve tafel met kijk op de keuken en extra aandacht van de chef.

We bieden we een nieuwe vorm van horecabeleving,
- in een tijd dat de omzet in de horeca met 57% is gedaald
- in een tijd dat “thuis” steeds meer centraal staat in ons leven
- in een tijd dat we verbinding met elkaar heel erg missen

Wij brengen deze CHEFSTBL naar de mensen thuis: met een privé kok in jouw eigen keuken, voor een onvergetelijke culinaire ervaring met familie en vrienden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel CHEFSTBL speelt in op de huidige situatie in Nederland, door de consument een nieuwe manier van horecabeleving te bieden. Wij zorgen ervoor dat je met je favoriete gezelschap lekker een avondje “uit” kan hebben, met een private chef in je eigen huis.

De totaalbeleving staat hierin centraal: de service en aandacht van de chef die voor je neus een prachtige maaltijd bereidt, de smaakexplosie van de gerechten en bijpassende dranken, het plezier van het samenzijn met je favoriete gezelschap. Je wordt volledig ontzorgd en zelfs de keuken wordt schoner achtergelaten dan toen de chef aankwam. Voor de chef is het een nieuwe, schaalbare inkomstenbron. Wij nemen het sales en marketing traject voor onze rekening zodat de chef zich kan richten op het diner.

Private dining en private chefs zijn niet nieuw. Dit gebeurt al jaren en er zijn veel chefs die hierin zijn gespecialiseerd. Het is alleen niet algemeen bekend en mensen denken (onterecht) dat het enorm duur is. Daarnaast zijn alle platformen die private chefs aanbieden slecht vindbaar en bieden geen transparantie in het boekingsproces. Met CHEFSTBL willen we private dining mainstream maken en laten zien dat het niet alleen voor de rijken is. Het platform is een 2 sided marketplace met volledige transparantie in boekingen voor de consument en voor de chefs. De schaalbaarheid van het platform en het concept lenen zich er perfect voor om niet alleen te focussen op Nederland, maar uiteindelijk internationaal uit te breiden.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact