Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

CHB Nederland

ScarWorker

Bedrijfsnaam CHB Nederland
KvK Nummer 32149074
Website www.chbnederland.com
Beschrijving onderneming Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie)
Naam innovatie ScarWorker
Beschrijving innovatie Nieuwe succesvolle behandelvorm voor rugpijn en andere pijnen aan skelet en spieren.

Door het behandelen van littekens op de huid met de ScarWorker is het mogelijk, door segmentale beïnvloeding, deze zogeheten aandoeningen van het bewegingsapparaat te verhelpen en/of te voorkomen.

De ScarWorker is gemaakt voor thuisgebruik waarbij de patiënt onder controle van fysio- of manuele therapeut zichzelf behandeld.
Website innovatie simons.care
Noodzaak en belang van deze innovatie De toenemende kosten van de gezondheidszorg dwingen tot een reflectie op de inzet van middelen. Voor de sector betekend de ScarWorker een niet-farmacologische behandeling van rugklachten en andere klachten aan het skelet en spieren binnen de praktijk van onze geneeskunde.
Deze zogeheten aandoeningen aan het bewegingsapparaat zijn de meest voorkomende gezondheidsklachten van miljoenen Europese werknemers en de grootste oorzaak van verzuim.
Bijdrage aan een betere wereld Voorbijgaande aan de achterstand van wetenschappelijk onderzoek naar onderliggende mechanismen en 'harde' effecten biedt het een substantieel aandeel in onze huidige gezondheidszorg. De therapie met de ScarWorker is goedkoop en zeer efficiënt en kan helpen om rigoureus te snijden in zorgkosten.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Nieuw en origineel! Nog nooit is het behandelen van littekens als therapievorm ingezet voor klachten aan het bewegingsapparaat.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact