Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Buchelo Bv

Overdekt fietspad met flexibele 'dakpan' constructie met zonnepanelen

Bedrijfsnaam Buchelo BV
KvK Nummer 63489457
Website www.buchelo.nl
Beschrijving onderneming Social Enterprise

Investeren in innovatieve producten, eerlijke handel, duurzame business modellen en fondsenwerving voor een mooiere en rechtvaardige wereld.
Interested in innovative products, fair trade, sustainable business models, fundraising for a better and righteous world.

Product placement
(Event) Marketing
On- and Offline Communication
Fundraising and Sales
Innovation
Environmentally friendly solutions
Naam innovatie Overdekt fietspad met flexibele 'dakpan' constructie met zonnepanelen
Beschrijving innovatie Het aanleggen van zonnepanelenvelden in de openbare ruimte is horizonvervuiling en inefficiënt gebruik van de openbare ruimte. Overdekte fietspaden zijn:
A) Een gebruikersvriendelijke oplossing voor snelfietsroutes want het is comfortabel om droog te fietsen als het regent en
B) Tegelijkertijd een efficiënte oplossing om zonnepanelen te plaatsen.
C) Om deze zo efficiënt mogelijk te plaatsen is een nieuwe vorm van panelen nodig, flexibel te plaatsen om zo goed mogelijk gebruikt te maken van de zonnestand en tevens is het een mooie vormgeving die minder snel als horizonvervuiling aangeduid zal worden.
D) Tevens zijn er diverse mogelijkheden om bv laadsystemen en watertappunten te bevestigen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Innovatieve manier voor het gebruik van zonnepanelen in de openbare ruimte die landschapsvervuiling tegengaat en onbeperkte mogelijkheden biedt om duurzame energie op te wekken. Het stimuleren van het fietsgebruik op langere afstanden door meer comfort te bieden, droog fietsen bij regenachtig weer en meer veiligheid door duurzame verlichting.
Bijdrage aan een betere wereld Onbeperkte mogelijkheden om duurzame energie op te wekken zonder ingewikkeld transport van energie. Vermindering van het weggebruik van auto's door fietsen interessanter te maken!
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De combinatie van bestaande mogelijkheden gecombineerd met een innovatieve uitvoering maken deze oplossing nieuw en origineel!

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact