Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Brushkeeper BV

EcoBrush met BrushKeeper, is de meest DUURZAME VERFKWAST die er bestaat!

Bedrijfsnaam Brushkeeper BV
KvK Nummer 74281534
Website www.brushkeeper.nl
Beschrijving onderneming Brushkeeper B.V. ontwikkelt, produceert en verkoopt handige en duurzame verfbenodigdheden voor zowel consument als de professionele markt zo mogelijk wereldwijd om de wereld mooier en schoner te maken.
De eerste producten zijn: BrushKeeper de Luxe met ecoBrush, de meest duurzame verfkwast die er bestaat, Brushkeeper PRO, voor de professionele markt en BrushKeeper basic, een goedkope variant voor beide markten. De BrushKeeper PRO en basic worden zonder kwast geleverd en zijn geschikt voor standaard ronde en platte kwasten.
ook is er een verfblik opener en (gecontroleerd) closer in de maak.
Naam innovatie EcoBrush met BrushKeeper, is de meest DUURZAME VERFKWAST die er bestaat!
Beschrijving innovatie BrushKeeper, een verfkwasthouder waarin de verfkwast eenvoudig kan worden ingebracht tijdens de pauze van een verfklus (tot wel 5 dagen) of gevuld met vloeistof voor langere tijd (maanden, jaren) zonder dat deze uitdroogt of beschadigt. Tezamen met EcoBrush, een professionele kwast geschikt voor acryl en alkyd, vorm het een perfecte match waardoor u altijd een kant-en-klare soepele kwast in huis hebt.

BrushKeeper bespaart miljoenen weggooi-kwasten per jaar en veel chemisch afval zoals terpentine en folie met verf. Ook is alles aan BrushKeeper duurzaam gefabriceerd in Nederland met een zo klein mogelijke CO2 footprint. Zo bestaat BrushKeeper uit recyclebare PET fles, RVS bus, synthetische haren (zowel geschikt voor acryl als alkyd), FSC gekeurde ongelakte steel, recyclebare verpakking en toonbankdisplay.

BrushKeeper is HANDIG, GOEDKOOP EN HEEL ERG DUURZAAM!

Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Ieder jaar worden in Nederland alleen al meer dan 1 miljoen verfkwasten weggegooid die, bij zorgvuldige behandeling, nog jaren mee hadden gekund.
BrushKeeper bespaart derhalve wereldwijd miljoenen weggooi-kwasten per jaar en veel chemisch afval zoals terpentine en folie met verf. Ook is alles aan BrushKeeper duurzaam gefabriceerd in Nederland met een zo klein mogelijke CO2 footprint. Deze besparing kan wel 90% bedragen.
Bijdrage aan een betere wereld De wereld wordt mooier en duurzamer door Brushkeeper.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er bestaan producten om verfkwasten in te bewaren. De meesten zijn onhandig, duur en soms ook alleen in combinatie met een specifieke aanpassing van de kwast te gebruiken. BrushKeeper is de eerste die geschikt is voor iedere standaard kwast. Bovendien is Bruskeeper ook betaalbaar en werkt goed goed. Vandaar dat er een wereldpatent is aangevraagd.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact