Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Boom Your Business

2Connect App

Bedrijfsnaam Boom Your Business
KvK Nummer 34127862
Website www.boomyourbusiness.nl
Beschrijving onderneming Social media bureau gespecialiseerd in video content. De 2Connect app is een initiatief van Boom Your Business en Sqits om juist nu in deze coronacrisis ondernemers te ondersteunen. Met de 2Connect app kunnen ondernemers tijdens deze corona crises tóch met elkaar in contact komen. Via de app neem je gemakkelijk je eigen video pitch op en vind je precies de mensen die bieden wat jij nu nodig hebt. En ondernemers die zoeken wat jij brengt? Die komen dan weer bij jou terecht. Zo is er gelijk een haakje om contact op te nemen en komen we samen deze crisis door.
Naam innovatie 2Connect App
Beschrijving innovatie In de app log je in via je LinkedIn-account en neem je heel eenvoudig een video pitch op. Daarin vertel je wie je bent, wat je zoekt en wat je brengt. Leg je jezelf liever niet op video vast? Geen probleem. Je kunt ook jouw pitch maken met een foto en tekst.

Vervolgens kun je in de app de pitches van andere ondernemers bekijken. Met een connectieverzoek en de ingebouwde chatfunctie kom je snel in contact met elkaar en plan je samen een (video-)afspraak in!

Website innovatie www.2connectapp.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Met onze app willen wij ondernemers helpen, maar ook de wereld een beetje liever maken. Minder ik en meer wij. Vraag niet wat je komt halen, maar vraag jezelf: wat kom ik brengen?

Wij willen de app doorontwikkelen naar een soort Netflix structuur en daarmee het video platform voor ondernemers worden. Voor Nederland zijn wij nu in contact voor een samenwerking met nieuwsradio BNR voor een grotere maatschappelijke impact en bereik van ondernemers.
Bijdrage aan een betere wereld Niet halen, maar helpen
Met onze app willen wij ondernemers helpen, maar ook de wereld een beetje liever maken. Minder ik en meer wij. Vraag niet wat je komt halen, maar vraag jezelf: wat kom ik brengen?

Zoveel mogelijk ondernemers helpen met het heel makkelijk maken van een video pitch die zij kunnen delen op hun social media. Daarnaast kunnen zij connecten met andere ondernemers. Zo kunnen zij elkaar verder helpen.

Het is zeker mogelijk om later uit te breiden naar het buitenland
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er bestaat geen app waarbij je heel eenvoudig een video pitch kunt opnemen die je direct kunt verder delen op social media. Dit is technisch gezien ook erg lastig te maken. Wij willen de app doorontwikkelen naar een soort Netflix structuur en daarmee het video platform voor ondernemers te worden. Er bestaat nog geen video platform voor ondernemers in deze vorm.

Daarnaast kun je ook video pitches van andere ondernemers bekijken, hen uitnodigen, chatten en een (video) meeting inplannen. Uit de (online) ontmoetingen ontstaan samenwerkingen of wordt er andere vormen van business gecreeerd. Dit bestaat nog niet in deze vorm

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact