Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

BitesWeLove BV

Crunchy Peas

Bedrijfsnaam BitesWeLove BV
KvK Nummer 61181633
Website https://www.biteswelove.nl/
Beschrijving onderneming Wij maken gezonde snacks op basis van noten, bonen en erwten. Bomvol smaak en met al het goede van plantpower. We bieden je een snack hack die je een goed gevoel geeft. Omdat die niet alleen je lekkere trek stilt, maar ook voedzaam is. Gezond, zonder een concessie te doen op smaak.
Naam innovatie Crunchy Peas
Beschrijving innovatie Met onze Crunchy Peas toveren wij groene erwten in ontzettend lekkere, voedzame snacks. De Crunchy Peas zijn te vergelijken met de borrelnoot, maar dan gezonder. 100% plantaardig, 60% minder vet dan andere groente chips én in een recyclebare verpakking. Hierdoor zijn onze snacks een ideale vervanger van chips en andere vette snacks. Momenteel verkrijgbaar in de smaken Sea Salt & Black Pepper en Smoked Paprika.
Website innovatie https://www.biteswelove.nl/snackbox
Noodzaak en belang van deze innovatie Écht lekker snacken en gezond eten kan samengaan. In onze industrie zijn er veel merken die producten maken die ontzettend lekker zijn, maar minder goed zijn voor jouw lichaam en de planeet. Andersom zijn er ook veel bedrijven die hele gezonde snacks maken, maar die qua smaak eigenlijk toch niet echt de geliefde zak chips of chocoladereep vervangen. Met onze Crunchy Peas is het ons gelukt een product te creëren dat écht lekker en écht gezond is.
Bijdrage aan een betere wereld Onze snacks zijn volledig plantaardig, wat inhoudt dat wij totaal geen gebruik maken van dierlijke producten. Dit draagt bij aan (onder andere) een lagere CO2 uitstoot. Daarnaast worden onze verpakkingen gemaakt van een monofolie, die goed recyclebaar is. Kijk hier voor meer informatie: https://www.biteswelove.nl/zijn-plastic-verpakkingen-duurzaam/
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn het eerste bedrijf dat dit (of een soortgelijk product) maakt in Nederland.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact