Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Belapplications

Bel Baby Platform

Bedrijfsnaam Belapplications
KvK Nummer 74935038
Website www.belapplications.nl
Beschrijving onderneming Belapplications is een bedrijf wat zich richt op software development en digital marketing. Specifiek ligt de focus op de kleinere partijen/ startups met een beperkt budget voor zowel app als website ontwikkeling. Eventueel zit daar ook een stuk marketing bij in.

Naast het ontwikkelen voor externe klanten, ontwikkelen wij ook eigen producten. Dit heeft als reden om zo nieuwe technieken uit te kunnen proberen op een veel grotere schaal. Hierbij kan er gedacht worden aan een eigen systeem op de BlockChain (TRX LoveHearts) of het Bel Baby platform welke beschikbaar is in de App Store.
Naam innovatie Bel Baby Platform
Beschrijving innovatie De smartphone is niet meer weg te denken in ons leven. Het gehele Bel Baby Platform maakt hier dan ook zwaar gebruik van.

De innovatie rust dan ook op het idee om ouders een stukje rust terug te geven, apps kunnen tegenwoordig erg veel en in mijn eigen visie het leven van ouders een stuk makkelijker maken. Het Bel Baby platform springt hier op in.

Het begint met de Bel Babyfoon app welke op de mobiele apparaten werkt via WIFI of 4G, de app zit nu in een fase waar computer modellen worden getraind zodat ze kunnen 'horen' of een baby wakker is of slaapt. Zo kan de babyfoon jou als ouder automatisch een seintje geven. Handig!

Naast de babyfoon app is er recentelijk een nieuwe app live gegaan, het Bel Baby Foto platform, dit is in simpele termen een foto bewerkings app, met als specifiek doel om gebruikers makkelijk leuke foto's/ herinneringen van hun baby op te slaan. Foto's kunnen natuurlijk ook uit de babyfoon app geïmporteerd worden.

Ook worden hier gaandeweg computer modellen voor getraind zodat deze de leukste foto's en stickers kunnen uitkiezen. Het uiteindelijk doel is om de app bijna automatisch foto's te laten bewerken met de stijl/ visie van de eigen ouders in gedachten. Dit zodat de mooiste herinneringen altijd bewaard blijven.

Een 3e app binnen dit platform zal eind dit jaar gelanceerd gaan worden en alles op een logische manier samenvoegen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Voor de sector (ICT) zal ook dit weer een stap voorwaarts zijn mede door de toevoeging van Machine Learning systemen welke gedrag kunnen voorspellen. Mede doordat dit nu in een groot 'ouder' platform verworven zit krijgen er meteen heel veel mensen mee te maken.

Voor de maatschappij zal het opvoeden middels apps de grote verandering zijn, ontzorgen en versimpelen is hier het grote woord.
Bijdrage aan een betere wereld Allereerst zorgt de Bel Babyfoon app er voor dat er geen extra hardware (babyfoons) te hoeven worden aangeschaft, welke ook nog eens regelmatig gehacked worden! Beter voor het milieu en de privacy.

Daarnaast maken de meeste mensen gebruik van hun oude apparaten (gebaseerd op eigen data) als baby station. Oude apparaten krijgen dus een nieuw leven.

Mede door het platform is er de mogelijkheid dat de mooie herinneringen op een simpele manier kunnen worden opgeslagen/ gedeeld. Dit komt mede door de koppeling tussen de verschillende apps. Deze data kan in de toekomst weer worden overgedragen binnen bijvoorbeeld de familie.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De losse producten zijn niet nieuw, het voorspellend vermogen binnen deze type apps wel. Daarnaast is het gehele ecosysteem ook nog niet aanwezig.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact