Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Belfabriek

Locatie onafhankelijke telefooncentrale app

Bedrijfsnaam Belfabriek
KvK Nummer 27199188
Website https://www.belfabriek.nl/
Beschrijving onderneming Belfabriek helpt ondernemers om het ideale telefoonnummer vast te leggen. Of dit nu een regionaal vast nummers is zoals 010, 020, 070 enzovoort. Of een Duits, Belgisch of Amerikaans telefoonnummer. Ook biedt de Belfabriek 0800, 0900, 085 en 088 telefoonnummers aan. Het telefoonsysteem kent welgeteld 21 functies. Voorbeelden zijn een wachtrij, welkomstmelding, keuzemenu en gesprekken opnemen. Al deze functies zijn gemakkelijk te bereiken en te beheren via de Belfabriek app (Android en iOS).
Naam innovatie Locatie onafhankelijke telefooncentrale app
Beschrijving innovatie App die ondernemers ondersteunt die locatie onafhankelijk werken als zijnde 'digitale nomade'. Met de Belfabriek app kan men de hele telefooncentrale in de app beheren en bijvoorbeeld op afstand medewerkers inschakelen, het telefonisch verkeer verdelen, of openingstijden instellen.

Bekende servicenummers zoals 0800, 085 en 088, als ook regionale netnummers zoals 010 en 020 kunnen eenvoudig online aangevraagd en geactiveerd worden vanuit het buitenland.

Als een klant het Nederlandse nummer belt dat door de ondernemer vastgelegd is via de Belfabriek app, maakt de klant verbinding met het Interactive Voice Response (IVR) systeem van de Belfabriek. Dit IVR-systeem verbindt de beller in een fractie van een seconde door met het telefoonnummer dat men ingesteld heeft als eindbestemmingsnummer. Dus wanneer de ondernemer zich bijvoorbeeld in Chiang Mai, Thailand begeeft is dat zijn of haar Thaise telefoonnummer en wanneer men later MedellĂ­n, Colombia aandoet, worden bellers naar het Colombiaanse nummer van de ondernemer in kwestie doorverbonden.

En als de ondernemer onderweg is tussen twee bestemming, kan men een meldtekst op de telefoonlijn zetten met de mogelijkheid voor bellers om een bericht in te spreken.
Website innovatie https://www.belfabriek.nl/artikelen/tele...
Noodzaak en belang van deze innovatie De Belfabriek app verschaft meer vrijheid aan ondernemers om te werken van waar zij maar willen zonder dat dit ten koste gaat van de telefonische bereikbaarheid of professionele uitstraling. Hiermee neemt Belfabriek een van de obstakels weg om locatie onafhankelijk te gaan ondernemen. Zodoende verwachten wij dat meer ondernemers die stap gaan zetten om te reizen en werken tegelijkertijd als digitale nomade zijnde of dit vaker gaan doen.
Bijdrage aan een betere wereld Betere telefonische bereikbaarheid en meer vrijheid voor ondernemers die vaak dienen te reizen voor werk of plezier. De digitale nomade levenswijze is ook nauw verbonden met het nieuwe werken, waarbij werknemers meer vrijheid hebben om vanuit huis te werken en zodoende de Nederlandse wegen enigszins te ontlasten. Telefooncentrale en andere telefonische ondersteuning medewerkers kunnen dus vaker of geheel thuisblijven.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Telecom aanbieders in Nederland zijn nog niet (voldoende) ingespeeld op de opkomst van de digitale nomade. De beschreven functies van de Belfabriek app zijn specifiek met digitale nomaden in het achterhoofd ontwikkeld en uniek.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact