Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

BOTS by Revenyou

BOTS app

Bedrijfsnaam BOTS by Revenyou
KvK Nummer 71014918
Website https://www.revenyou.io/
Beschrijving onderneming BOTS is een Trading platform waarbij normale consumenten kunnen traden met algoritmes van professionals. De wereld van beleggen wordt op z'n kop gezet. Grote internationale banken handelen al jaren met algoritmes nu is dit ook beschikbaar voor de normale consument.
Deze algoritmes worden ook wel automatische handelsstrategie├źn genoemd.
Naam innovatie BOTS app
Beschrijving innovatie Wij hebben een platform gebouwd waarmee consumenten geld in kunnen leggen op een bot. Dit doen ze via de trading app BOTS. Hiervoor hoeven ze helemaal niks te kunnen of te weten, gewoon een keuze maken op basis van risico en rendement.

De bot is een algoritme van een professionele trader. Aan de achterkant krijgt ons platform de koop- en verkoopsignalen door en voert deze uit, als klant zie je dit allemaal niet. Dit is ook de bedoeling , wij gaan er van uit dat de bots beter handelen dan mensen namelijk.
Zonder dat jij het weet, als consument, worden de meest innovatieve technieken uitgevoerd om zo goed mogelijk te handelen bijvoorbeeld op basis van AI. Dit was tot voor kort alleen mogelijk voor een selecte groep in de wereld. Wij proberen dit nu echt te democratiseren, zodat bijv. ook een taxichauffeur in Bangkok deze toegang heeft. Uiteindelijk gaat het erom dat de consument een telefoon heeft en toegang tot internet.
Website innovatie www.bots.io
Noodzaak en belang van deze innovatie Wij veranderen de wereld van trading. We willen ervoor zorgen dat de hele wereld toegang heeft tot algoritmisch handelen. Dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld juist mensen in onderontwikkelde landen ook toegang hebben tot opbouw van een tweede inkomen.
Bijdrage aan een betere wereld Wij democratiseren de wereld van beleggen. Iedereen moet toegang hebben tot geautomatiseerde handelsstrategie├źn.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Zeer nieuw en origineel, zoals wij dit doen bestaat in de hele wereld niet.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact