Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

BLUF

Steel Sim VR

Bedrijfsnaam BLUF
KvK Nummer 68685394
Website www.blufamsterdam.nl
Beschrijving onderneming BLUF is een full service creatie en development bureau voor VR, AR, MR ervaringen.
Naam innovatie Steel Sim VR
Beschrijving innovatie Steel Sim VR is een Virtual Reality trainingsplatform voor kraanmachinisten in de Staal Industrie.
Website innovatie www.steelsimvr.com
Noodzaak en belang van deze innovatie We hebben geleerd dat een van de beste methoden om personeel op te leiden, is om ze on-the-job te trainen. Maar deze methode vereist ruimte voor fouten, en kraanmachinisten die in gevaarlijke omgevingen werken op werklocaties in de staalindustrie, hebben die niet.

Daarom past Virtual Reality goed bij het trainen van kraanmachinisten. Het verbetert de manier van hoe we ze trainen. VR maakt het mogelijk om bestuurders in elke denkbare situatie te plaatsen, interactie te hebben met echte controlesystemen en de impact van hun acties en gedrag te ervaren. Zonder de gevolgen.

De impact voor de staal industrie sector is groot. Met Steel Sim VR creëren we een veilige trainingsomgeving, een veilige productielocatie, de kwaliteit van de training gaat omhoog, en kosten worden bespaart. De kraanmachinist doet waardevolle ervaringen op en bereidt zich voor op elke mogelijke gebeurtenis voordat hij de echte kraan in stapt.
Bijdrage aan een betere wereld Als bedrijf geloven we in de kracht van training en ontwikkeling in je eigen omgeving. Met behulp van VR zorgen we ervoor dat Staalfabrieken over de hele wereld, hun personeel kunnen trainen in een 3D kopie van hun eigen bedrijf. Dit levert op allerlei gebieden een bijdrage aan een betere wereld.

Ten eerste de veiligheid van medewerkers en werkomgeving.
Ten tweede de verspilling van energie van echte apparatuur en machines (in VR kan je zo vaak als je wilt oefenen)
Ten derde de fouten die gemaakt worden in het echt hebben ook echte gevolgen, in de staal industrie kan dit nogal gevolgen hebben op onze aarde. In VR niet.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Binnen de Staal Industrie is Steel Sim VR de enige aanbieder van een Virtual Reality trainingsplatform voor kraanmachinisten. We merken dat de mate van innovatie en nieuwheid enorm is door de aanvragen vanuit Australië, België, Duitsland en Engeland.

Algemene kraanmachinisten trainingen bestaan al langer, ook simulatoren. De combinatie met VR maakt Steel Sim VR echter wel disruptief en innovatief.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact