Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

B-overall BV

B-overall

Bedrijfsnaam B-overall BV
KvK Nummer 68770049
Website www.b-overall.nl
Beschrijving onderneming B-overall B.V. heeft de belevingsoverall B-overall ontwikkeld voor het oefenen en toetsen van verpleegkundige vaardigheden voor zorgpersoneel en zorgpersoneel in opleiding

In het vervolg op de belevingsoverall heeft B-overall allerlei applicaties ontwikkeld voor het oefenen en toetsen van verpleegkundige vaardigheden voor zorgpersoneel en zorgpersoneel in opleiding.
Naam innovatie B-overall
Beschrijving innovatie B-overall is een belevingsoverall waarop 12 verpleegtechnische vaardigheden kunnen worden uitgevoerd.
In plaats van verpleegtechnische vaardigheden te oefenen en te toetsen op de huidige statische oefenpoppen en fantomen, wordt B-overall als een overall aangetrokken. Op de overall worden applicaties aangebracht waarop de verpleegtechnische vaardigheden kunnen worden geoefend en getoetst.

De persoon die de overall aanheeft, wordt de cliënt. Op deze wijze kunnen, naast de verpleegtechnische vaardigheden, de sociale vaardigheden getoetst worden..

De toegevoegde waarde voor de patiënt is dat met B-overall, op een realistische en belevingsgerichte wijze de verpleegtechnische vaardigheid wordt aangeleerd wat leidt tot een betere cliëntenzorg.
B-overall blijkt uitstekend geschikt te zijn om uitleg te geven aan cliënten en mantelzorgers over de verpleegtechnische vaardigheid die uitgevoerd moet gaan worden, hetgeen ook leidt tot een betere cliëntenzorg.

De toegevoegde waarde voor de zorgverlener is dat met B-overall de verpleegtechnische vaardigheden op een realistische en belevingsgerichte wijze, in scenariotrainingen en -toetsingen, kan worden uitgevoerd hetgeen leidt tot grotere bewustwording, betere cliëntencommunicatie en cliëntgericht werken. De kloof tussen theorie en praktijk wordt met B-overall verkleint.
Website innovatie https://b-overall.nl/nieuwe-producten/
Noodzaak en belang van deze innovatie Leren met B-overall is leren in een setting die de realiteit grotendeels benaderd. Door verpleegtechnische vaardigheden uit te voeren met een collega die B-overall draagt, kunnen sociale vaardigheden en het uitvoeren van de verpleegtechnische handeling geoefend en getoetst worden volgens het protocol. Er kan direct geëvalueerd worden op sociale vaardigheden, de handeling, maar ook de beleving, tijdens het uitvoeren van de verpleegtechnische vaardigheid, kan men bespreken met de cliënt, waardoor het leerrendement voor de leerling groter is en examinator direct feedback kan geven op wat er gezien wordt.

Daarnaast is, het (bij)scholen van de verpleegtechnische vaardigheid , het trainen van professionele gedrags- en houdingsaspecten in relatie tot normen en waarden een mogelijkheid.
Hierdoor hebben medewerkers in de zorg de mogelijkheid de kloof tussen theorie en praktijk te verkleinen. Met B-overall kunnen (toekomstige) medewerkers zich beter voorbereiden op de eisen die aan hen worden gesteld in de zorg voor de cliënt.

Bovendien is er met B-overall de mogelijkheid uitleg te geven aan de cliënt over een uit te voeren verpleegtechnische vaardigheid.
Bijdrage aan een betere wereld Door het gebruik van de producten van B-overall leidt dit tot een bewustwording bij de deelnemers, hetgeen uiteindelijk leidt tot een verbeterde zorg.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De belevingsoverall B-overall is wereldwijd een uniek product. De manier van trainen en toetsen van personeel is zeer origineel.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact