Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Airturb

Airturb Model One + Inverter + Amplifier

Bedrijfsnaam Airturb
KvK Nummer 72093978
Website www.airturb.com
Beschrijving onderneming Airturb is een bedrijf dat windenergie op lokaal niveau mogelijk maakt en stimuleert door verschillende innovaties omtrent opwekking, verbruik en opslag van duurzame energie.
Naam innovatie Airturb Model One + Inverter + Amplifier
Beschrijving innovatie Compacte windturbine waarmee op ieder plat dak windenergie opgewekt kan worden. Samen met de unieke Airturb omvormer welke volledig geoptimaliseerd is voor onze Airturb en de Amplifier waarmee het rendement van de Airturb indien nodig versterkt kan worden kan vanaf nu iedereen windenergie opwekken.
Website innovatie www.airturb.com
Noodzaak en belang van deze innovatie Bedrijven kunnen naast zon nu aanvullend ook wind gebruiken om hun duurzaamheidsdoelen te behalen. Consumenten met een grotere energiebehoefte dan wat zon kan opleveren vanwege diverse redenen (weinig oppervlakte, geen gunstige ligging etc.) kunnen vanaf nu ook windenergie opwekken voor hun eigen gebruik.
Tevens heeft de continu karakter van energieopwekking zonder piekmomenten een positieve impact op het overbelaste energienetwerk.
Bijdrage aan een betere wereld Lokaal energie opwekken, opslaan en verbruiken zal noodzakelijk zijn in de toekomst. Het ontlasten van het energienetwerk door ook energie op te wekken en te verbruiken buiten piekmomenten is onvermijdelijk. Onbenutte windpotentie op verschillende locaties kunnen vanaf nu benut worden op kleine of grote schaal.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De Airturb is een compacte en betaalbare windturbine. De wokkelvorm van de windpanelen zorgen ervoor dat wind uit alle hoeken gevangen kan worden. Daarnaast is de unieke omvormer speciaal ontwikkeld en afgestemd op de Airturb voor een optimaal rendement. Tevens is de speciaal voor de Airturb ontwikkelde Amplifier een windversterker voor gebieden met weinig wind.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact